طرز تهیه نان بازلاما با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان بازلاما را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان بسلامه
نان بازلاما یکی از نان های محبوب در ترکیه است که معمولا برای صبحانه گرم درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان بسلامه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان بسلامه | |
ارد | 6 لیوان |
خمیر مایه | 1 پاکت |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق غذاخوری |
اب | 2 لیوان و نیم |
طرز تهیه نان بسلامه
مرحله اول
من آماده می کنم نان ساده بازلما در ابتدای کار آرد را در صافی می ریزیم سپس در ظرفی الک می کنیم. سپس وسط آرد را سوراخ می کنیم سپس آب را به همراه شکر و مایه وسط آن می ریزیم.
مرحله دوم
حالا بدون اینکه به آرد دست بزنیم 2 دقیقه استراحت بدیم. سپس بعد از گذشت این مدت آرد را با آب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا خمیر نرمی به دست بیاید که کمی به دستمان بچسبد.
سطح سوم
در این مرحله اگر خمیر سفت بود کمی آب اضافه کنید و دوباره ورز دهید. اگر خمیر شل بود مقداری آرد را داخل الک بریزید و سپس الک کنید و دوباره ورز دهید.
مرحله چهارم
خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را سلفون بپوشانید سپس به مدت 40 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. بعد از سپری شدن این مدت خمیر را به صورت پته های 50-100 گرمی در می آوریم.
مرحله پنجم
در این مرحله با کیسه فریزر روی ریش ها را می پوشانیم سپس به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم. سپس بعد از گذشت این مدت روی سطح کار آرد پاشی می کنیم سپس چانه ها را روی آن قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا چانه ها را با وردنه باز می کنیم. بعد یک تابه نچسب را روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس می گذاریم خوب داغ شود. حالا خمیر را داخل تابه می گذاریم و می گذاریم خوب بپزد و ور بیاید.
مرحله هفتم
در آخر نان ها را به همین ترتیب آماده می کنیم. سپس وقتی نان رول ها داغ شد، آن ها را به مقدار زیاد با کره می مالیم و می گذاریم خنک شوند. سپس نان بسلامه را به عنوان صبحانه سرو می کنیم. نوش جان.
5
2