طرز تهیه نان باگت +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان باگت
نان باگت یکی از انواع نان های حجیم بین المللی است که معمولا با ساندویچ سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان باگت برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 9 نان | |
خمیر مخمر | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 قاشق مرباخوری |
کره | 50 گرم |
اب | 1 لیوان و نیم |
ارد | 4 لیوان |
کنجد | کافی |
طرز تهیه نان باگت
مرحله اول
برای تهیه یک نان باگت خوشمزه ابتدا آب ولرم را در لیوان مناسبی بریزید سپس مایه خمیر و کمی شکر را اضافه کنید سپس مخلوط کرده و با نعلبکی بپوشانید و بگذارید تا ور بیاید.
مرحله دوم
حالا شکر و نمک و آرد را در ظرف مناسبی با هم مخلوط می کنیم سپس خمیر مایه گرفته را اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم. سپس آب را کم کم اضافه کنید تا خمیر در ظرف جمع شود.
سطح سوم
در این مرحله کره را روی بخار کتری می گذاریم تا آب شود سپس می گذاریم کاملا خنک شود و به خمیر اضافه می کنیم. در مرحله بعد خمیر را ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید سپس آن را روی سطح کار قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را به 9 قسمت تقسیم می کنیم و آهک می گیریم. سپس روی لیموها را با نایلون فریزر چرب شده می پوشانیم و 15 دقیقه استراحت می دهیم. پس از استراحت اولیه، فک ها را با دست باز می کنیم.
مرحله پنجم
حالا لیموهای باز را از طول گرد می کنیم سپس با دست خط اتصال را پاک می کنیم و دو کاسه خمیر را به سمت داخل جمع می کنیم تا دایره ای در بیاید. سپس در قالب فر مقداری آرد بپاشید و خمیر رول شده را در قالب قرار دهید.
مرحله ششم
در این مرحله روی خمیر را با پلاستیک فریزر چرب شده بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این مدت می توانیم یک دستمال را با زرده تخم مرغ یا آب روی خمیر اسپری کنیم.
مرحله هفتم
حالا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس مقداری کنجد روی خمیر بپاشید، سپس یک کاسه آب جوش در فر قرار دهید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله هشتم
در آخر اجازه دهید نان ها به مدت 25-30 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته و روی آن طلایی شود. بعد از این مدت نان ها را از فر خارج می کنیم و می گذاریم خنک شوند سپس داخل حوله نخی می بندیم تا خشک نشوند. نوش جان.