آشپزی

طرز تهیه نان باگت چاودار با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان باگت چاودار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه باگت نان چاودار

طرز تهیه باگت نان چاودار

نان باگت چاودار یکی از انواع نان های خوشمزه، خوش طعم و محبوب است که بافتی سبک و لطیف دارد. به راحتی می توانید این نان را به روش های مختلف درست کنید و از آن برای تهیه انواع ساندویچ ها و غذاهای سریع خوشمزه استفاده کنید. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه باگت نان چاودار در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد قوی نول 298 گرم
آرد چاودار اصل 52 گرم
مخمر فوری 5 گرم
نمک 6-7 گرم
قند 6 گرم
شیرخشک 9 گرم
اب 200-220 گرم
کره 17-18 گرم
دانه کتان، تخم کدو تنبل، کنجد و تخمه آفتابگردان 7-8 گرم

طرز تهیه باگت نان چاودار

مرحله 1: آرد ساده، آرد چاودار و مخمر فوری را با هم مخلوط کنید

ابتدا مقداری آرد غلیظ صفر را در ظرفی بریزید سپس آرد چاودار اصلی را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و بافت صافی پیدا کنند سپس کمی مایه مایه فوری به مخلوط آرد اضافه کنید و با آنها مخلوط کنید.

مرحله دوم: نمک، شکر و پودر شیر را به مخلوط مواد اضافه کنید

سپس روی مواد خشک کمی نمک بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس شکر را به مواد اضافه کرده و با آنها مخلوط کنید سپس روی مواد خشک کمی پودر شیر بریزید و با آنها مخلوط کنید تا بافت یکدست و یک دست شود.

مرحله 3: به مواد خشک آب اضافه کنید و به شکل خمیر در آورید

بعد از اینکه همه مواد خشک را با هم ترکیب کردید و یکی شد آب را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر یکدست شود و فرم بگیرد چون مقدار آبی که آردها جذب می کنند یادتان باشد اضافه کنید. کمی آب دهید تا خمیر شل نشود.

مرحله چهارم: کره مایع را به خمیر اضافه کنید و خمیر را ورز دهید

سپس روغن مایع را روی خمیر بریزید و با آن مخلوط کنید تا روغن جذب خمیر شود، سپس خمیر را با دست ورز دهید تا بافت خمیر یکدست، نرم و لطیف شود. برای ورز دادن خمیر می توانید از دستگاه ورز دهنده استفاده کنید.

مرحله 5: تست کشش خمیر

بعد از اینکه بافت خمیر کاملا یکنواخت شد تست کشش را روی آن انجام دهید یعنی. برای باز کردن قسمتی از خمیر با دو دست باید خمیر کاملا نازک باز شود اما پارگی نداشته باشد، کیفیت آردی که برای تهیه باگت استفاده می کنید باید مطلوب باشد.

مرحله ششم: دانه های مختلف را به خمیر اضافه کنید و آن را ورز دهید

کیفیت آرد و خاصیت کشسانی خمیر تاثیر زیادی در کیفیت نان باگت دارد. سپس با توجه به ذائقه خود دانه های مختلف مانند دانه کتان، کنجد، کدو و تخمه آفتابگردان را به خمیر اضافه کنید. به مقدار دلخواه و با آن ورز دهید

مرحله هفتم: خمیر را ورز دهید و استراحت دهید

خمیر را ورز دهید تا دانه ها به طور یکنواخت در تمام قسمت های خمیر پخش شوند سپس داخل ظرف را با روغن مایع چرب کنید سپس خمیر را ورز دهید و در ظرف بگذارید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید خمیر خوب ور بیاید استراحت کند.

مرحله هشتم: اجازه دهید خمیر به اندازه کافی استراحت کند و پف کند

خمیر باید حدود 45-50 دقیقه در دمای محیط استراحت کند، حجم آن دو برابر می شود و به دو و نیم می رسد، سپس نایلون را از خمیر خارج می کنیم، مقداری آرد روی خمیر می ریزیم، با انگشت خمیر را فشار می دهیم تا ور بیاید، سپس. خمیر را روی سطح صاف آردپاشی شده ورز دهید.

مرحله نهم: خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید

با کاردک خمیر را به قطعات مساوی تقریباً 110 گرمی تقسیم کرده و هر قسمت را با دست ورز داده و ورز دهید سپس گلوله های خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید گلوله ها 10 دقیقه دیگر استراحت کنند.

مرحله 10: چانه های خمیر را باز کنید و آنها را گرد کنید

بعد از این مدت، هر قسمت از خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با وردنه آن را پهن کرده و به شکل بیضی در آورده و به آن حالت دهید، سپس دور خمیر را جمع کرده و به شکل رول در می آوریم، سپس آن را رول می کنیم. با دستانت طرحی مانند دوخت ایجاد کنید.

مرحله یازدهم: نان های خمیر را در سینی فر یا قالب نان باگت قرار دهید

سپس تمام رویه های خمیر را به همین ترتیب آماده کنید، سپس داخل سینی کاغذ پخت بگذارید و نان ها را در سینی با فاصله از یکدیگر بچینید یا در قالب نان باگت قرار دهید، با پارچه نخی بپوشانید. خمیر رول کنید، بگذارید استراحت کند و حجم آن دو برابر شود.

مرحله 12: روی خمیر را با آب اسپری کرده و در فر قرار دهید

سپس پارچه را از روی خمیر برداشته، روی آن ها کمی آب اسپری کنید، سپس سینی یا قالب نان باگت را در فری که به مدت یک ربع کاملا گرم شده است، قرار دهید، ظرفی را پر از آب کرده و در فر قرار دهید در حین پختن خمیر بخار می شود.

مرحله 13: تنظیم دمای فر و پخت خمیر در فر با بخار و بدون بخار

سپس دمای فر را روی 230 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر داخل فر دم بکشد، سپس ظرف آب را از فر خارج کرده، در فر را ببندید و اجازه دهید خمیر به مدت 10 دقیقه در فر بدون بخار بپزد و آماده است.

مرحله چهاردهم: باگت چاودار را بردارید و آن را برش دهید

پس از اینکه نان باگت چاودار خوب پخت، ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید به دمای محیط برسد، سپس نان باگت چاودار را از قالب یا تابه خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس باگت را از وسط نصف کرده و به عنوان ساندویچ استفاده کنید. نان. سرگرمی روز از نان باگت چاودار با انواع دارچین و تاپینگ برای تهیه انواع ساندویچ، فینگر فود و فست فودهای خوشمزه و پرطرفدار استفاده کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا