آشپزی

طرز تهیه نان برسن با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان برسن را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان

نان برسن یکی از انواع نان تصفیه شده و لذیذ است که بافتی نرم و سبک دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این شیرینی معطر و خوشمزه بسیار شیک و مناسب برای سرو افطار ماه مبارک رمضان می باشد و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و گام به گام طرز تهیه نان به ادامه مطلب بروید بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان آماده است
ارد 500 گرم معادل 4 فنجان سرخالی است
روغن سرد 50 گرم
آب ولرم 20 گرم معادل 2 قاشق غذاخوری است
مخمر نان 15 گرم معادل 1 قاشق غذاخوری و 1 قاشق چایخوری است
قند 100 گرم معادل 1.2 فنجان است
نمک 1/4 قاشق چایخوری
بهبود دهنده 1/2 قاشق چایخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
اولین شیر 120 گرم معادل 1.2 فنجان است
شیر اضافی 50 تا 60 گرم معادل 1.4 فنجان است
روغن مایع 70 گرم معادل 1/4 فنجان و 2 قاشق غذاخوری است
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه نان

در ظرف مناسبی ابتدا آب بریزید و سپس خمیر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند سپس یک قاشق شکر به مواد بریزید و هم بزنید تا یکدست شود سپس در ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا خمیر عمل کند.

سپس در ظرفی دیگر آرد را که الک کرده اید و بافت آن سبک و یکدست شده است بریزید و نمک و شکر و شکر را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید سپس تخم مرغ ها را به مواد بریزید و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا با هم مخلوط شوند. .

سپس شیر را که از قبل به دمای محیط رسیده است به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید سپس روغن مایع را روی مخلوط مواد بریزید و سپس در قابلمه کوچکی مقداری زعفران بجوشانید و به مخلوط اضافه کنید و شروع به ورز دادن مواد کنید.

سپس خمیر را که عمل آوری کرده اید اضافه کنید و با ماشین یا با دست ورز دهید تا کاملا یکدست شود سپس اگر خمیر هنوز سفت بود شیر اضافی را کم کم روی خمیر بریزید و خمیر را ورز دهید تا خمیر به دست بیاید. با هم و همینطور باشند

بعد از اینکه خمیر فرم گرفته نرم و یکدست شد آن را در ظرفی گذاشته و روی آن را با پلاستیک می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا خمیر غلیظ شود و بعد از استراحت خمیر را ورز می دهیم با ورز دادن می گیریم.

سپس خمیر را به 5 گلوله مساوی تقسیم کرده و با دست به هر گلوله فرم دهید و سپس روی گلوله ها را با پارچه یا پلاستیک بپوشانید و یک گلوله بردارید و روی سطح صافی قرار دهید و با وردنه خمیر را باز کنید و به شکل گرد در آورید.

سپس کف سینی فر کاغذ روغنی بچینید یا یک اسفنج نسوز بگذارید و سپس خمیر را با فاصله در سینی بچینید و روی آنها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید و سپس پلاستیک را از روی آنها جدا کنید. . .

سپس با انگشت روی سطح خمیر سوراخ هایی ایجاد کنید و سپس روی خمیر را با شیر پاک کنید و سپس کره را به قطعات کوچک برش دهید و هر تکه کوچک کره را در سوراخ های خمیر قرار دهید سپس مقداری شکر روی آن بپاشید. سطح خمیر

سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید و بگذارید کیک ها به مدت 15-20 دقیقه بپزند تا سطح آن طلایی شود سپس سینی را از فر خارج کنید.

سپس کیک ها را در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و سپس از ورقه نسوز یا کاغذ روغنی خارج کرده و در ظرف دیگری بریزید و به سلیقه و ذائقه خود آنها را با عسل رقیق شده یا شکلات صبحانه بمالید و با پودر پسته تزئین کنید. . سرگرمی روز مقداری نان برسن را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان صبحانه مناسب و سالم برای افطار ماه مبارک رمضان همراه با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا