آشپزی

طرز تهیه نان بریوش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان بریوش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان بریوش

نان بریوش یکی از انواع نان های خوشمزه است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و لطیف دارد و می توان از آن به عنوان یک صبحانه مناسب و مقوی و پرطرفدار و یا همراه با غذا استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان بریوش به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان بریوش
آرد نان شیک 360 گرم
یک تخم مرغ 3 عدد
کره 140 گرم
شیر نر 90 گرم
قند 40 گرم
مخمر 3 گرم معادل 1 قاشق چایخوری است
نمک 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه نان بریوش

مرحله 1: آماده سازی آرد و مخلوط کردن مواد

ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس 70 گرم از آن را در ظرف بزرگی بریزید و یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کرده و مخلوط کنید سپس تمام مایه را به مواد بریزید و کاملا مخلوط کنید.

مرحله دوم: شیر را اضافه کنید و مواد را بگذارید

سپس تمام شیر را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بماند تا اثر کند.

مرحله 3: تخم مرغ و شکر را به مواد اضافه کنید

بعد از این مدت تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود سپس بقیه شکر را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس باقی مانده آرد را روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید و مخلوط کنید.

مرحله 4: نمک را اضافه کنید و خمیر یکدستی را ورز دهید

سپس روی مخلوط مواد کمی نمک بریزید و خوب مخلوط کنید سپس خمیر را داخل دستگاه ورز دهید و ورز دهید تا خمیر یکدست، یکدست و نرمی به دست آید، ممکن است خمیر کمی چسبنده باشد که در این صورت اشکالی ندارد. صحنه.

مرحله 5: کره را به خمیر اضافه کنید

اگر دستگاه ورز دهنده در دسترس نیست خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدست شود سپس کره را کم کم اضافه کنید تا کره جذب خمیر شود سپس خمیر را خوب ورز دهید تا از کاسه جدا شود. و بافت نرم تر و نرم تر می شود.

مرحله 6: استراحت و افزایش حجم خمیر

سپس خمیر را ورز دهید و روی آن را کاملا با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید و حدود یک ساعت و نیم خمیر را در دمای محیط استراحت دهید و حجم آن دو برابر شود سپس خمیر را از سلفون بردارید بیاورید.

مرحله 7: خمیر را تقسیم کرده و هر قسمت را بپوشانید

سپس خمیر را کمی ورز داده و پف می کنیم سپس روی سطح صافی قرار داده و به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را کمی ورز می دهیم و سپس فشار می دهیم سپس هر قسمت از خمیر را کاملاً با وردنه پهن می کنیم. سطح صاف و باز

مرحله هشتم: خمیر را فرم داده و باز کنید

سپس دور خمیر را جمع کرده و به شکل مستطیل در می آوریم و سپس پهن می کنیم، سپس کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب می کنیم یا کف قالب را کاغذ روغنی می گذاریم و خمیرهای فرم گرفته را از هم جدا می کنیم. به او

مرحله نهم: خمیر را به شکل های دلخواه تقسیم کرده و استراحت دهید

می توانید خمیر را به هر شکل و اندازه ای که می خواهید تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به سلیقه و ذائقه خود فرم دهید و سپس در قالب قرار دهید و سپس روی قالب را سلفون بپوشانید و در دمای محیط بگذارید تا حجم خمیر برسد. سه ..

مرحله 10: آماده سازی و آماده سازی دستمال قبل از پختن

اگر دوست داشتید می توانید یک تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود سپس کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و قبل از پخت روی خمیر از آن به عنوان دستمال استفاده کنید.

مرحله یازدهم: پخت نان در فر

سپس مخلوط تخم مرغ و وانیل را با قلم مو روی نان ها بمالید و سپس قالب را در فری که یک ربع گرم کرده اید قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید نان ها به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بپزند. تا طلایی شود

مرحله 12: نان را پس از پخت پاک کنید

در همین حین 2 قاشق شکر را در یک چهارم پیمانه آب ریخته و خوب هم می زنیم و بعد از آماده شدن نان ها، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم و سپس مخلوط آب و شکر را به نان ها می زنیم. یک برس

مرحله 13: نان ها را خنک و تزئین کنید

سپس اجازه دهید نان ها در دمای محیط کاملا خنک شوند و سپس از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس نان ها را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس مقداری شکلات ذوب شده به سلیقه خود روی نان ها بمالید.

مرحله چهاردهم: سرو و لذت بردن از نان بریوش گردو

سپس می توانید از مقداری گردوی خرد شده استفاده کنید و روی شکلات بریزید، سپس نان بریوش را در ظرف مناسبی بریزید و این نان خوش طعم و خوشمزه را به عنوان صبحانه ای مناسب و سالم همراه با چای یا قهوه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا