طرز تهیه نان بریوش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان بریوش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان بریوش
نان بریوش یکی از انواع نان های خوشمزه است که به راحتی و سریع تهیه می شود و بافتی سبک و لطیف دارد و می توان از آن به عنوان یک صبحانه مناسب و مقوی و پرطرفدار و یا همراه با غذا استفاده کرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان بریوش به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان بریوش | |
آرد نان شیک | 360 گرم |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
کره | 140 گرم |
شیر نر | 90 گرم |
قند | 40 گرم |
مخمر | 3 گرم معادل 1 قاشق چایخوری است |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان بریوش
مرحله 1: آماده سازی آرد و مخلوط کردن مواد
ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس 70 گرم از آن را در ظرف بزرگی بریزید و یک قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کرده و مخلوط کنید سپس تمام مایه را به مواد بریزید و کاملا مخلوط کنید.
مرحله دوم: شیر را اضافه کنید و مواد را بگذارید
سپس تمام شیر را روی مخلوط مواد بریزید و هم بزنید و کاملا مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و در دمای محیط قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بماند تا اثر کند.
مرحله 3: تخم مرغ و شکر را به مواد اضافه کنید
بعد از این مدت تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با مواد مخلوط شود سپس بقیه شکر را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس باقی مانده آرد را روی مواد بریزید و خوب مخلوط کنید و مخلوط کنید.
مرحله 4: نمک را اضافه کنید و خمیر یکدستی را ورز دهید
سپس روی مخلوط مواد کمی نمک بریزید و خوب مخلوط کنید سپس خمیر را داخل دستگاه ورز دهید و ورز دهید تا خمیر یکدست، یکدست و نرمی به دست آید، ممکن است خمیر کمی چسبنده باشد که در این صورت اشکالی ندارد. صحنه.
مرحله 5: کره را به خمیر اضافه کنید
اگر دستگاه ورز دهنده در دسترس نیست خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر یکدست و یکدست شود سپس کره را کم کم اضافه کنید تا کره جذب خمیر شود سپس خمیر را خوب ورز دهید تا از کاسه جدا شود. و بافت نرم تر و نرم تر می شود.
مرحله 6: استراحت و افزایش حجم خمیر
سپس خمیر را ورز دهید و روی آن را کاملا با سلفون بپوشانید و کنار بگذارید و حدود یک ساعت و نیم خمیر را در دمای محیط استراحت دهید و حجم آن دو برابر شود سپس خمیر را از سلفون بردارید بیاورید.
مرحله 7: خمیر را تقسیم کرده و هر قسمت را بپوشانید
سپس خمیر را کمی ورز داده و پف می کنیم سپس روی سطح صافی قرار داده و به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را کمی ورز می دهیم و سپس فشار می دهیم سپس هر قسمت از خمیر را کاملاً با وردنه پهن می کنیم. سطح صاف و باز
مرحله هشتم: خمیر را فرم داده و باز کنید
سپس دور خمیر را جمع کرده و به شکل مستطیل در می آوریم و سپس پهن می کنیم، سپس کف قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب می کنیم یا کف قالب را کاغذ روغنی می گذاریم و خمیرهای فرم گرفته را از هم جدا می کنیم. به او
مرحله نهم: خمیر را به شکل های دلخواه تقسیم کرده و استراحت دهید
می توانید خمیر را به هر شکل و اندازه ای که می خواهید تقسیم کنید و سپس هر قسمت را به سلیقه و ذائقه خود فرم دهید و سپس در قالب قرار دهید و سپس روی قالب را سلفون بپوشانید و در دمای محیط بگذارید تا حجم خمیر برسد. سه ..
مرحله 10: آماده سازی و آماده سازی دستمال قبل از پختن
اگر دوست داشتید می توانید یک تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود سپس کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و قبل از پخت روی خمیر از آن به عنوان دستمال استفاده کنید.
مرحله یازدهم: پخت نان در فر
سپس مخلوط تخم مرغ و وانیل را با قلم مو روی نان ها بمالید و سپس قالب را در فری که یک ربع گرم کرده اید قرار دهید و دمای فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید نان ها به مدت ۳۰ دقیقه کاملا بپزند. تا طلایی شود
مرحله 12: نان را پس از پخت پاک کنید
در همین حین 2 قاشق شکر را در یک چهارم پیمانه آب ریخته و خوب هم می زنیم و بعد از آماده شدن نان ها، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار می دهیم و سپس مخلوط آب و شکر را به نان ها می زنیم. یک برس
مرحله 13: نان ها را خنک و تزئین کنید
سپس اجازه دهید نان ها در دمای محیط کاملا خنک شوند و سپس از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس نان ها را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید سپس مقداری شکلات ذوب شده به سلیقه خود روی نان ها بمالید.
مرحله چهاردهم: سرو و لذت بردن از نان بریوش گردو
سپس می توانید از مقداری گردوی خرد شده استفاده کنید و روی شکلات بریزید، سپس نان بریوش را در ظرف مناسبی بریزید و این نان خوش طعم و خوشمزه را به عنوان صبحانه ای مناسب و سالم همراه با چای یا قهوه سرو کنید.
5
1