طرز تهیه نان بریوش سیب +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه نان بریوش سیب
نان بریوش سیب یکی از انواع نان های خوشمزه و پرطرفدار است که با دستور پخت و مواد اولیه مختلفی درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان بریوش سیب با ما همراه باشید سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای نان بریوش سیب |
|
ارد | 300 گرم |
قند | 50 گرم |
مخمر فوری | 4 گرم |
شیر ولرم | 125 گرم |
روغن سرد | 80 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
نمک | نوک یک قاشق چای خوری |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
مواد میانی برای نان |
|
یک سیب | 3 عدد |
شکر قهوه ای یا سفید | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 20 گرم |
پودر دارچین | ½ قاشق چایخوری |
مواد لازم ورمال |
|
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه نان بریوش سیب
مرحله اول
برای تهیه نان بریوش سیبی خوشمزه، در ابتدای کار، مایه را به همراه شکر و شیر ولرم در ظرف مناسبی بریزید و به آرامی مخلوط کنید، سپس درب ظرف را ببندید و به مدت 10 دقیقه استراحت دهید.
مرحله دوم
بعد از این مدت که مایه شکل گرفت، تخم مرغ، نمک و وانیل را به کاسه اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. حالا آرد را 3 بار الک کنید.
سطح سوم
سپس آرد الک شده را کم کم به کاسه اضافه کرده و ورز می دهیم تا خمیر لطیفی و چسبناکی به دست آید سپس کره سرد را به ظرف اضافه کرده و ورز می دهیم تا کره به خورد خمیر برود. حالا روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید.
مرحله چهارم
سپس خمیر را به مدت 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله مواد میانی نان را با شستن سیب ها و جدا کردن پوست آن ها آماده می کنیم.
مرحله پنجم
سپس سیب ها را به ورقه های نازک برش دهید و کنار بگذارید. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و کره را به آن اضافه کنید تا کره کاملا آب شود سپس شکر قهوه ای را به تابه اضافه کنید.
مرحله ششم
حالا سیب های خرد شده را به همراه پودر دارچین به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سیب ها کاملا نرم شوند و آب اضافی آن کشیده شود. سپس وقتی مواد میانی آماده شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم.
مرحله هفتم
بعد از استراحت خمیر فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود. حالا سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را روی آن منتقل کنید سپس خمیر را تا حد امکان با وردنه به شکل مستطیل باز کنید.
مرحله هشتم
سپس مواد میانی خنک شده را در وسط خمیر می ریزیم و با استفاده از چاقو دور خمیر را برش می دهیم سپس ابتدا و انتهای مواد میانی را با خمیر می پوشانیم. حالا مواد میانی را با خمیر برش خورده به شکل دلخواه می پوشانیم.
مرحله نهم
حالا زرده را با شیر مخلوط می کنیم و با قلم مو روی خمیر می زنیم سپس در صورت تمایل مقداری پرک بادام می ریزیم. سپس روی قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را در قالب قرار دهید.
مرحله دهم
حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید نان به مدت 30 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. بعد از این مدت گریل را روشن کنید تا نان طلایی و خوش رنگ شود سپس از فر خارج کرده و سرو کنید. نوش جان.