طرز تهیه نان تست با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان تست را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان تست
نان تست یکی از انواع نان بین المللی و پرکاربرد است که معمولا برای صبحانه از آن استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه نان تست برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان تست |
|
آرد نان شیک | 500 گرم |
نمک | 1.5 قاشق چایخوری |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 30 گرم |
آب ولرم | ¾ فنجان |
شیر ولرم | ¾ فنجان |
شیر خشک قنادی (اختیاری) | ½ قاشق غذاخوری |
مخمر فوری | 2.5 قاشق چایخوری |
طرز تهیه نان تست
مرحله اول
برای تهیه نان تست در منزل، در ابتدای کار، خمیر مایه آماده شده را به همراه نمک، شکر، شیر و در صورت تمایل شیر خشک را در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن دستی خوب هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله دوم
حالا آرد را 3 بار الک کنید و یکباره با کاسه اضافه کنید سپس با قاشق هم بزنید تا کمی خمیر جمع شود. سپس آب را به صورت کنترل شده به کاسه اضافه می کنیم سپس ورز می دهیم تا خمیر لطیفی و چسبناکی به دست آید.
سطح سوم
در این مرحله خمیر را از کاسه خارج کرده و روی سطح کار قرار دهید سپس به مدت 10 دقیقه آن را ورز دهید. توجه داشته باشید که بافت خمیر ابتدا کمی چسبنده است که پس از ورز دادن کم کم چسبندگی آن کمتر می شود.
مرحله چهارم
حالا داخل ظرف مناسبی را با کمی روغن مایع چرب کنید سپس خمیر را بردارید و طوری در ظرف قرار دهید که درز خمیر ته ظرف باشد. سپس روی خمیر را با سلفون چرب شده بپوشانید.
مرحله پنجم
حالا خمیر را به مدت 45 دقیقه در جای گرم استراحت دهید تا حجمش دو برابر شود. بعد از این مدت روی سطح کار آرد پاشی می کنیم و خمیر را از کاسه خارج می کنیم و روی سطح کار قرار می دهیم.
مرحله ششم
سپس خمیر را ورز می دهیم تا پف کند، سپس دوباره ورز می دهیم و روی سطح کار قرار می دهیم تا قسمت صاف خمیر روی سطح کار قرار گیرد. حالا خمیر را با وردنه به شکل مستطیل به عرض فرم پهن می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله خمیر را پهن می کنیم که پس از آن هر درز ایجاد می شود و با فشار دادن خمیر دو طرف خمیر کاملا به هم می چسبند. حالا داخل و درب قالب نان تست را با کمی کره کاملا چرب کنید و خمیر را داخل قالب قرار دهید.
مرحله هشتم
توجه داشته باشید که خمیر باید یک سوم حجم قالب را اشغال کند. اگر قالب نان نان ندارید می توانید از قالب نان هم استفاده کنید. سپس ظرف را با کیسه فریزر بپوشانید و خمیر را به مدت 45 دقیقه استراحت دهید.
مرحله نهم
30 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید و بگذارید کاملا گرم شود. بعد از این مدت درب قالب را ببندید و به مدت 45 تا 50 دقیقه در طبقه وسط فر قرار دهید.
مرحله دهم
اگر فرم مورد نظر بدون درب بود یک ظرف آب جوش در فر قرار دهید. در پایان پخت گریل را روشن کنید تا روی نان تست طلایی و خوش رنگ شوند سپس بلافاصله ظرف را از فر خارج کنید.
مرحله یازدهم
بعد از اینکه ظرف را از فر خارج کردید، بلافاصله نان را از قالب خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید، سپس بدون بریدن نان، اجازه دهید 3 تا 5 ساعت استراحت کند. بعد از این مدت نان را به قطر دلخواه برش می دهیم. نوش جان.
5
1