آشپزی

طرز تهیه نان تست شکلاتی با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان تست شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان تست شکلاتی

نان تست شکلاتی یکی از نان های خوشمزه، پرطرفدار، خوش طعم و مغذی است که به روش های مختلف بسیار راحت تهیه می شود، این نان را می توانید برای پذیرایی و مهمانی در وعده صبحانه با کره و عسل سرو کنید، نان تست شکلاتی بافتی سبک و لطیف دارد. دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان تست شکلاتی به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد همه منظوره یا آرد مخصوص 300 گرم
پودر کاکائو 15 گرم
اب 190-200 گرم
مخمر فوری 5 گرم
قند 25 تا 30 گرم
نمک 5 گرم
کره نرم 40 گرم
فندق خرد شده کافی
تکه های شکلات کافی

طرز تهیه نان تست شکلاتی

مرحله 1: آرد را با پودر کاکائو و نمک مخلوط کنید

ابتدا مقداری آرد ریز یا آرد مخصوص را در ظرفی بریزید سپس پودر کاکائو را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و بافت آن با دست درست شود سپس کمی نمک به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله 2: مخمر و شکر فوری را به مخلوط اضافه کنید

در مرحله بعد کمی مایه فوری به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شوند، سپس روی مواد خشک کمی شکر بریزید و با آنها مخلوط کنید، سپس همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید تا بافت یکدست شود. دستتان را فرم دهید.

مرحله 3: به مخلوط مواد آب اضافه کنید و خمیر فرم گرفته را ورز دهید

سپس آب را کم کم و در چند مرحله به مخلوط مواد اضافه می کنیم، هم می زنیم تا خوب مخلوط شوند، خمیر یکدست شده و فرم بگیرد، سپس خمیر فرم گرفته را ورز می دهیم تا بافت آن یکدست و یکدست شود، خمیر را حدود 10 دقیقه ورز می دهیم.

مرحله چهارم: کره را به خمیر اضافه کنید و به مقدار لازم ورز دهید

سپس مقداری روغن به خمیر اضافه کنید، خمیر را ورز دهید تا روغن آن گرفته شود و بافتی یکدست، یکدست، نرم و لطیف به دست آید که به حالت کشش خوب می رسد، یعنی زمانی که قسمتی از خمیر را بین دو دست باز کنید. کاملا نازک باز می شود ولی پاره نمی شود.

مرحله 5: فندق را تفت داده و به خمیر اضافه کنید

وقتی خمیر به تست کشش رسید و بافت مرغوب شد، تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا داغ شود، سپس مقداری فندق را داخل تابه بریزید و برشته کنید، فندق ها را با قاشق داخل تابه هم بزنید تا تمام قسمت های آنها مخلوط شده است.

مرحله ششم: فندق ها را خرد کرده و به خمیر اضافه کنید

سپس فندق ها را در کیسه پلاستیکی بریزید و با دستمال آسیاب کنید، نیازی نیست فندق ها را زیاد آسیاب کنید، فقط آن ها را آسیاب کنید تا زیر دندان احساس کنید، سپس فندق های خرد شده را روی خمیر بریزید و از مخلوط استفاده کنید. آی تی.

مرحله 7: شکلات چیپسی را به خمیر اضافه کنید و آن را ورز دهید

خمیر را ورز دهید تا فندق های خرد شده در تمام قسمت های خمیر به طور یکنواخت پخش شود، تکه های شکلات را به خمیر اضافه کنید تا بافت یک دست شکل بگیرد و خمیر به حالت کشش خوب برسد، سپس داخل ظرف را با کره چرب کنید. ، انجام شده.

مرحله هشتم: خمیر را در کاسه قرار دهید و بگذارید استراحت کند

سپس خمیر را در ظرفی بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 45-50 دقیقه در دمای محیط بماند تا حجم آن زیاد شود و ور بیاید و پس از گذشت زمان پلاستیک را از خمیر خارج کرده و سپس مقداری بپاشید. آرد روی خمیر .

مرحله نهم: خمیر را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و روی هم فشار دهید

بعد از این مدت خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با کاردک به سه قسمت مساوی تقسیم کنید سپس هر قسمت را با دست ورز دهید و شکل دهید و چانه درست کنید و تمام چانه ها را به همین ترتیب آماده کنید و روی یک سطح صاف قرار دهید. سطح، سپس آنها را با نایلون بپوشانید.

مرحله 10: خمیر را بگذارید و فرم دهید

چانه های خمیر را به مدت 10-15 دقیقه استراحت می دهیم و حجم آنها زیاد می شود، سپس پلاستیک را از خمیر جدا می کنیم، سپس هر چانه را روی سطح صافی قرار می دهیم و به شکل مستطیل در می آوریم، سپس لبه ها را روی خمیر تا می کنیم.

مرحله یازدهم: خمیر را پهن کرده و در قالب قرار دهید و بگذارید

سپس خمیر را با وردنه باز کنید، سپس خمیر را باز کنید، به همین ترتیب بقیه چانه ها را آماده کنید، همه رول ها را به شکل مستطیل به اندازه 20 سانتی متر کنار هم قرار دهید، روی شکل را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را بگذارید تا ور بیاید. بگذار برخیزند و برخیزند.

مرحله 12: در قالب را ببندید و خمیر را در قالب بگذارید

وقتی حجم خمیر به حدی رسید که به لبه های قالب برسد، قالب را ببندید و اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه دیگر با در بسته در قالب بماند و قالب را کاملا پر کنید.بعد از این مدت قالب را قرار دهید. داخل فر قالب میزنیم با حرارت کامل به مدت یک ربع.

مرحله 13: دمای فر را تنظیم کنید و نان تست شکلاتی را در فر بپزید

سپس دمای فر را روی 220 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید خمیر به مدت 20-22 دقیقه در فر بپزد تا کاملا پخته و طلایی شود، در این زمان قالب را از فر خارج کرده، بلافاصله آن را برگردانید، سپس نان را بچینید. خمیر شکلاتی روی توری.

مرحله چهاردهم: نان تست را خنک کرده و برش دهید

سپس اجازه دهید نان تست شکلاتی به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت روی سیم بماند و کمی خنک شود، سپس آن را داخل پلاستیک قرار دهید و به مدت دو ساعت در پلاستیک بگذارید تا بافت کاملا نرم و خنک شود. نان به اندازه های دلخواه سرگرمی روز چند تکه نان تست شکلاتی را در بشقاب مناسبی برای سرو قرار دهید و برای صبحانه یا شام با چای داغ، کره، مربا و انواع دارچین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا