طرز تهیه نان رول کره ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان رول کره ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان رول کره ای
نان رول کره ای یکی از انواع نان های لذیذ و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد.این نان فوق العاده خوشمزه بسیار راحت تهیه می شود، می توانید از آن به عنوان یک میان وعده سالم برای پذیرایی و مهمانی ها با چای یا قهوه استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان رول کره ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
آرد نان | 350 گرم |
قند | 15 گرم |
شیر خشک قنادی | 15 گرم |
شیر نر | 180-200 گرم |
مخمر | 7 گرم |
نمک | 7 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
کره | 65 گرم |
کرم لوتوس یا نوتلا | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه نان رول کره ای
مرحله اول
ابتدا آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد را در ظرفی ریخته و کمی نمک و کمی شکر به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود سپس کمی مایه مایه را روی آرد بریزید و خوب مخلوط کنید. با هم مخلوط کنید
مرحله دوم
سپس مقداری شیر خشک را به مخلوط آرد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود، بهتر است شیر خشک را حذف نکنید و برای تهیه نان از آن استفاده کنید زیرا در رنگ نان موثر است و باعث خوشرنگ شدن نان می شود.
سطح سوم
بعد از اینکه همه مواد خشک کاملا مخلوط شدند، تخم مرغ را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله شود و کاملا با مواد مخلوط شود، سپس شیر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکدست شود و شکل مناسبی به خود بگیرد.
مرحله چهارم
سپس به خمیر فرم داده شده کمی روغن اضافه کنید و با دست ورز دهید تا بافت خمیر یکدست، یکدست، نرم و لطیف شود، سپس خمیر را شکل دهید و به شکل توپ درآورید، سپس در ظرفی که دارید قرار دهید. از قبل چرب شده .
مرحله پنجم
سپس روی خمیر را با نایلون بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 45 دقیقه استراحت کند و حجم آن را کمی افزایش دهید و پس از این مدت خمیر را روی سطح صاف و روغنی قرار دهید سپس خمیر را به شکل مستطیل با ضخامت مناسب در بیاورید.
مرحله ششم
سپس یک لایه خامه نوتلا یا نیلوفر آبی روی خمیر بریزید و با قلم مو پهن کنید تا خمیر کاملا با آنها پوشانده شود، سپس خمیر را گرد کنید، سپس رول خمیر را با چاقوی تیز یا چاقو به اندازه های مساوی و تقریبا 2- برش دهید. 3 سانتی متر عرض .یک ضربه
مرحله هفتم
سپس داخل قالب مافین را چرب کنید، سپس برش های خمیر را در قالب مافین قرار دهید، سپس روی خمیر را با پلاستیک یا پارچه به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه بپوشانید و در دمای محیط استراحت دهید و بافت آنها یکدست شود. .
مرحله هشتم
سپس یک عدد تخم مرغ را در یک کاسه کوچک ریخته و با چنگال خوب هم می زنیم تا گلوله شود سپس با قلم مو روی خمیر را می مالیم تا کاملا سطح خمیر را بپوشاند و خمیر کاملا با تخم مرغ زده شده آغشته شود.
مرحله نهم
سپس قالب ها را در فری که ده دقیقه داغ کرده ایم قرار دهید و سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید نان ها با سطح طلایی و بافت کاملا پخته و ترد به مدت 20 دقیقه در فر بپزند.
مرحله دهم
سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا نان ها کمی خنک شوند سپس به آرامی آنها را از قالب خارج کنید سپس به دلخواه مقداری نوتلا یا کرم نیلوفر آبی روی نان ها بریزید، می توانید از نوتلا آب شده استفاده کنید. در عوض شکلات..
مرحله یازدهم
سپس روی نوتلا را با پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده و شکلات چیپسی تزئین کنید، سپس رول های کره را در ظرف مناسبی بریزید و این کیک های خوشمزه را با چای یا قهوه سرو کنید.
5
2