طرز تهیه نان زعتر با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان زعتر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان زعتر
نان زعتر یکی از نان های خوشمزه، ساده، پرطرفدار و اصیل سوری است که تهیه آن بسیار آسان است، این نان بافتی سبک و لطیف دارد و برای صبحانه با انواع دارچین بسیار مناسب است، نان زعتر را می توانید خیلی راحت درست کنید. . برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان زعتر به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
آرد مخصوص نول | 300 گرم |
آب تقریبا خنک | 210-220 گرم |
مخمر فوری | 4 گرم |
نمک | 6 گرم |
قند | 5 گرم |
زعتر | کافی |
روغن زیتون | کافی |
طرز تهیه نان زعتر
مرحله 1: آرد، نمک، شکر و مخمر فوری را با هم مخلوط کنید
ابتدا آرد را در ظرفی بریزید سپس کمی نمک به آن اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود سپس مایه مایه فوری را روی مخلوط آرد و نمک بریزید و با آنها مخلوط کنید تا بافت یکنواختی به دست آید سپس کمی شکر اضافه کنید. مخلوط کنید و هم بزنید.
مرحله 2: آب را به خمیر اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید سپس آب تقریباً ولرم را به آرامی در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید. با لیسک هم بزنید تا کاملا یکدست شود، خمیر جمع شود و فرم بگیرد، سپس روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید. و خمیر را در دمای محیط استراحت دهید.
مرحله سوم: خمیر را بگذارید و حرکات کششی و تاشو روی خمیر انجام دهید
بعد از 15 دقیقه که خمیر فرم گرفته استراحت کرد، پلاستیک را از روی آن جدا کنید، سپس خمیر را ورز دهید تا لبه های خمیر را به طرفین بکشید و سرو کنید، چندین بار این کار را انجام دهید تا پوست ها جدا شوند، مثل اینکه خمیر را زیر و رو می کنند.
مرحله چهارم: دوباره خمیر را بگذارید و حرکات کششی و تاشو روی خمیر انجام دهید
بعد از اینکه چند بار این کار را انجام دادید و بافت خمیر یکنواخت شد، دوباره روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید، اجازه دهید خمیر ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند، پس از گذشت زمان، پلاستیک را از روی خمیر بردارید و دوباره حالت کشش و تا زدن را انجام دهید. حرکات روی خمیر
مرحله 5: خمیر را برای زمان مناسبی بگذارید
کیفیت خمیر این نان بسیار مهم است، پس مراحل زیر را انجام دهید، کشش و تا کردن خمیر را چندین بار تکرار کنید، سپس خمیر را در ظرف بگذارید، روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر کمی استراحت کند. 20 تا 30 دقیقه استراحت کنید تا حجم آنها زیاد شود.
مرحله ششم: خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و ورز دهید
پس از گذشت این مدت نایلون را از خمیر خارج کرده و روی آن را کمی آرد پاشیده و روی سطح صافی آرد پاشیده سپس خمیر را روی سطح صاف قرار داده و با کفگیر تیز به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را با دست ورز دهید. بده و چانه بزن.
مرحله هفتم: چانه ها را روی خمیر بگذارید و زعتر و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید
سپس روی شانه های خمیر را با حوله نخی بپوشانید، بگذارید 20 دقیقه دیگر استراحت کند، حجم آنها زیاد شده و پف کنند، در این مدت مقداری زعتر در ظرفی ریخته، زیتون را به آن اضافه کنید، با قاشق مخلوط کنید. . خوب مخلوط کنید.
مرحله هشتم: ریش خمیر را به شکل مناسب باز کنید
وقتی بافت زعتر و روغن زیتون به صورت خمیر و یک دست در آمد، آن را کنار بگذارید، وقتی خمیر کاملا استراحت کرد، پس از گذشت زمان، پارچه را از روی خمیر بردارید، سپس با دست یکی از چانه ها را روی سطح صاف پهن کنید. و یک گهواره
مرحله نهم: مخلوط زعتر و روغن زیتون را روی خمیر بریزید و آن را پهن کنید
وقتی خمیر را پهن کردید دقت کنید که لبه های خمیر به همان شکل باقی بماند و فقط قسمت وسط خمیر را باز کنید تا به راحتی مخلوط مواد را روی آن بریزید سپس مقداری از زاع را با قاشق بریزید. مخلوط آتار و روغن زیتون را روی خمیر قرار دهید و پشت آن را روی قاشق پهن کنید.
مرحله 10: خمیر را بگذارید و روی آن آب اسپری کنید
مخلوط زعتر و روغن زیتون باید به طور کامل روی سطح خمیر پخش شود سپس اجازه دهید خمیر به همان حالت 10 تا 15 دقیقه بماند، استراحت کنید و مخلوط مواد پس از این مدت جذب خمیر شود، بپاشید. مقداری آب روی سطح خمیر برای بخار در حین پخت.
مرحله یازدهم: خمیر را در فر از قبل گرم شده قرار دهید
سپس در سینی فر کاغذ روغنی بچینید یا یک ورقه پخت را روی سطح صاف قرار دهید و خمیر را در سینی یا سینی فر قرار دهید سپس سینی یا ورقه پخت را در فری که کاملا گرم شده است به مدت 15 دقیقه قرار دهید. نان ها پخته و آماده هستند.
مرحله 12: دمای فر را تنظیم کنید و خمیر را در فر بپزید
سپس دمای فر را روی 250 درجه قرار دهید و اجازه دهید خمیر به مدت 10 دقیقه در فر بپزد و آماده هستند.بهتر است سینی فر را در طبقه بالایی نزدیک المنت بالا قرار دهید.بهتر است آن را گرم کنید.
مرحله 13: بعد از پخت نان، ظرف را از فر خارج کنید
اگر زمان پخت 12 دقیقه طول بکشد اشکالی ندارد اما بیشتر از آن باعث می شود بافت خمیر خشک شود و در نتیجه نان مرغوب نباشد و بعد از اینکه نان خوب پخت و آماده شد، ظرف را از قالب خارج کنید. در فر قرار دهید و در فر قرار دهید دمای محیط را تنظیم کنید.
مرحله چهاردهم: برش های نان زعتر را در یک بشقاب مناسب بچینید و سرو کنید
سپس نان زعتر را به آرامی از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف دیگری بگذارید تا خنک شود سپس نان را به سلیقه خود برش دهید و چند تکه نان را در ظرف مناسبی بریزید و این نان خوشمزه را برای صبحانه میل کنید با کره سرو کنید مربا و چای داغ.
5
2