آشپزی

طرز تهیه نان زیتون +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان با زیتون

نان زیتون یکی از انواع نان های خوشمزه، ساده و لذیذ است که می توان آن را به روش های مختلف و خیلی راحت تهیه کرد، بافتی سبک و لطیف دارد و می توانید از آن در غذا استفاده کنید. صبحانه و از آن عصر برای پذیرایی استفاده کنید، این نان خوشمزه طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان زیتون به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد مخصوص نول 240 گرم
آرد گندم کامل یا آرد سنگ 60 گرم
نمک 5 گرم
مخمر فوری 3 گرم
آب سرد 190-195 گرم
زیتون 50 گرم

طرز تهیه نان با زیتون

مرحله 1: آرد همه منظوره، آرد گندم کامل و مخمر فوری را با هم مخلوط کنید

ابتدا مقداری آرد ساده را در ظرفی بریزید سپس آرد سبوس دار یا آرد بلغور را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس کمی مایه مایه فوری روی آرد بریزید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

مرحله 2: روی مواد خشک آب بریزید و خمیر را درست کنید

سپس مقداری نمک به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و آنها را مخلوط کنید. همه مواد خشک را خوب با هم مخلوط کنید سپس آب تقریباً ولرم را کم کم به مخلوط آرد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا خوب یکدست شود و خمیر یکدست شود و فرم بگیرد.

مرحله 3: ورز دادن خمیر و رسیدن به تست کشش

سپس با نوک انگشتان خمیر را ورز دهید تا بافت یکدست و یکدست شود، سپس خمیر را به مدت تقریبی 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر به حالت کشش برسد، یعنی زمانی که قسمتی از خمیر را بین دستان خود باز می کنید، ضخامت آن به اندازه باشد. خیلی لاغر باشید، اما نشکنید.

مرحله چهارم: زیتون ها را خرد کرده و به خمیر اضافه کنید

سپس زیتون های بدون هسته را به صورت دایره برش داده و نازک با حوله خشک کنید تا آب نباشد، زیتون ها را به خمیر اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا کاملا مخلوط شوند، زیتون ها در تمام قسمت های خمیر و بافت پخش شود. با دست شکل می گیرد.

مرحله 5: روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و خمیر را بگذارید

سپس خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را با پلاستیک بپوشانید تا خمیر استراحت کند، خمیر باید به مدت 10 دقیقه تا یک ربع در دمای محیط استراحت کند، سپس پلاستیک را از روی خمیر بردارید، این خمیر تقریبا شل و هیدراته است. بافت باید یکدست باشد

مرحله 6: خمیر را کشیده و تا کنید

برای اینکه بافت خمیر کمی یکدست شود، پس از استراحت، خمیر را روی سطحی قرار دهید و سپس کناره های خمیر را با دست بکشید و روی خمیر قرار دهید، این کشش و تا زدن را چند بار انجام دهید تا خمیر کمی فرم بگیرد. و منسجم می شود.

مرحله 7: روی خمیر را بپوشانید و دوباره خمیر را بگذارید

می توانید خمیر را داخل کاسه یا روی سطح صاف تا بزنید، این کار را چند بار تکرار کنید، سپس خمیر را در ظرف قرار دهید، روی کاسه را با پلاستیک بپوشانید، اجازه دهید خمیر ۱۵ دقیقه دیگر استراحت کند، آرام آرام پف کنید و زیاد کنید. حجم شما

مرحله هشتم: حرکت کشش و تا زدن را روی خمیر تکرار کنید و خمیر را رها کنید

سپس سر خمیر را بردارید، دوباره دو طرف خمیر را بکشید و روی آن قرار دهید و چندین بار این کار را انجام دهید، سپس خمیر را در ظرفی گذاشته، روی آن را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت نیم ساعت استراحت کند و حجم آن. افزایش خواهد یافت.

مرحله نهم: خمیر را فرم دهید، ورز دهید و دوباره خمیر را بگذارید

سپس نایلون روی خمیر را بردارید و خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با دست فرم دهید و به شکل چانه در آورید و کاملا گرد کنید سپس روی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر استراحت کند و خوب شل شود.

مرحله 10: خمیر را با رول باز کنید و آن را گرد کنید

سپس خمیر را بیرون بیاورید و خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و ابتدا با دست پهن کنید سپس جمع کنید و به شکل رول در آورید و به شکل نان در بیاورید، می توانید آن را به هر شکلی در بیاورید و به آن میل کنید. شکل.

مرحله یازدهم: روی خمیر شیارهایی ایجاد کنید و خمیر را رها کنید

سپس با تیغ تیز روی سطح نان فرورفتگی های مورب ایجاد کنید و دوباره با تیغ گودی ها را بکشید تا از جمع شدن و بسته شدن آنها جلوگیری شود سپس روی خمیر را با پارچه نخی بپوشانید و اجازه دهید خمیر یک بار دیگر ور بیاید. ساعت در دمای اتاق استراحت کند

مرحله 12: روی خمیر را با آب اسپری کنید و کاغذ پخت را روی سینی قرار دهید

وقتی خمیر خوب استراحت کرد و حجمش دو برابر شد و کمی بلند شد، حوله چای را از روی خمیر بردارید، روی خمیر را با آب اسپری کنید، سپس آن را روی سینی فر قرار دهید، سپس کاغذ روغنی را با کاغذ روغنی چرب کنید. روغن کمی

مرحله 13: قالب را در فر قرار دهید و روی فر را با آب اسپری کنید

به جای کاغذ روغنی میتونید از کاغذ نچسب استفاده کنید بعد خمیر رو روی کاغذ چرب شده داخل سینی یا ورق نچسب بزارید بعد داخل فری که کاملا گرم شده به مدت یک ربع کمی اسپری کنید. آب داخل فر تا نان در حین پخت بخار شود.

مرحله چهاردهم: دمای فر را تنظیم کنید و نان را در فر بخارپز بپزید

سپس در ظرفی مقداری آب بریزید و در فر قرار دهید تا در حین پختن خمیر دم بکشد، بخار بعد از پختن خمیر، بافت نان را نرم و لطیف می کند، سپس دمای فر را روی 250 درجه سانتیگراد قرار دهید. و اجازه دهید خمیر به مدت 7 دقیقه در فر دم بکشد.

مرحله 15: ظرف آب را از فر خارج کرده و خمیر را بدون بخار در فر بپزید.

بعد از این مدت ظرف آب را از فر خارج کنید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر بدون بخار در فر بپزد و سطح آن کاملا طلایی شود، چون در مواد این نان شکر وجود ندارد ممکن است زمان زیادی ببرد. به رنگ و سطح خیر باید طلایی باشد.

مرحله 16: نان زیتون را از فر خارج کرده و با حوله بپوشانید

اگر بعد از 10 دقیقه دوم پخت خمیر رنگی و طلایی نشد، بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزد، سپس قالب یا سینی فر را از فر خارج کرده، در دمای محیط قرار دهید، حوله ای روی نان بگذارید و زیتون را اضافه کنید. کمی خنک می شود و بافت آن نرم می ماند.

مرحله هفدهم: نان زیتون را برش داده و سرو کنید

سپس با یک چاقوی تیز، نان زیتون را به اندازه های دلخواه برش دهید، چند برش نان را در ظرف مناسب سرو بچینید، سپس این نان صبحانه خوشمزه، پرطرفدار و مقوی را با کره و مربا یا به عنوان شامی دارچینی سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا