آشپزی

طرز تهیه نان سبوس دار با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان سبوس دار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان سبوس دار

نان سبوس دار یکی از انواع نان لذیذ، ساده، خوش طعم و پرطرفدار است که تهیه آن بسیار آسان است، این نان که قوام سبک و لطیفی دارد برای صبحانه مناسب است، علاوه بر این نان سبوس دار را می توان با آن سرو کرد. دارچین به عنوان یک صبحانه سبک سرو کنید. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه نان سبوس دار به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر اصلی مقدار مواد
گل کامل دانه 90 گرم
مخمر فوری 1 گرم
اب 90 گرم
مواد لازم برای خمیر اصلی مقدار مواد
آرد قوی نول 210 گرم
بهبود دهنده 3 گرم
اب 150 گرم
نمک 6 گرم
مخمر فوری 4 گرم
بذر کتان 3 تا 4 گرم

طرز تهیه نان سبوس دار

مرحله 1: آرد گندم، مخمر و آرد را با هم مخلوط کنید

ابتدا مقداری آرد سبوس دار را در ظرفی بریزید سپس مقداری مایه مایه فوری اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند، کمی آب به مخلوط مواد اضافه کنید، با لیسک مخلوط کنید تا خوب مخلوط شوند. خمیر را جمع کنید و شکل دهید.

مرحله دوم: خمیر را در دمای اتاق و سپس در یخچال بگذارید

سپس روی خمیر فرم داده شده را با پلاستیک بپوشانید و به مدت 3-4 ساعت در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً تاول زده و اسفنجی شود و بعد از این مدت خمیر فرم گرفته را به مدت 6-8 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.آرام و آماده استفاده کنید.

مرحله 3: آرد همه منظوره را با بهبود دهنده و مخمر فوری مخلوط کنید

هنگام درست كردن خمير اصلي، ابتدا آرد قوي صفر را در ظرفي بريزيد، سپس مايه بهبود دهنده را به آرد اضافه كنيد، هم بزنيد تا كاملاً يكدست شود، سپس روي مواد خشك كمي خمير مايه فوري بريزيد و با دست مخلوط كنيد تا بافت به دست آيد.

مرحله چهارم: نمک و کیک اسفنجی را به مواد خشک اضافه کنید

سپس به مواد خشک کمی نمک اضافه کرده، هم میزنیم تا با آنها مخلوط شده و یکدست شود، سپس خمیر بخار پز شده را از یخچال خارج کرده، خمیر را با قاشق روی مواد خشک بریزید و با لیسک مخلوط کنید تا تمام شود. مواد به خوبی مخلوط شده اند.

مرحله 5: آب را به مخلوط اضافه کنید و خمیر را ورز دهید

سپس مقداری آب به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، خمیر به دست آمده و فرم بگیرد، سپس خمیر را با دست ورز دهید تا بافت یکدست و یکدست شود، اگر خمیر درست شده کمی سفت شد، آب بیشتری به آن اضافه کنید. آی تی.

مرحله ششم: خمیر را به مقدار لازم ورز دهید

برای ورز دادن خمیر می توانید از دستگاه ورز دادن استفاده کنید و خمیر را ورز دهید تا به بافت یک دست برسد، خمیر باید به تست کششی خوبی برسد، یعنی وقتی قسمتی از خمیر را بین دو دست باز می کنید، خمیر کاملا نازک و غلیظ خواهد بود. کمی پخش می شود اما نمی شکند.

مرحله 7: بذر کتان را به خمیر اضافه کنید و آن را ورز دهید

وقتی خمیر به حالت کشش خوب رسید و بافت کاملاً یکدست و یکدست شد، سپس مقداری بذر کتان به خمیر اضافه کنید تا خمیر بر اساس ذائقه و ذائقه خود غلیظ شود، دوباره خمیر را با دستگاه یا با دست ورز دهید تا پهن شود. دانه کتان در تمام قسمت های خمیر.

مرحله هشتم: کاسه را چرب کرده و خمیر را در آن قرار دهید

بعد از اینکه بذر کتان به طور یکنواخت در تمام قسمت های خمیر پخش شد، خمیر را ورز دهید و به آن حالت دهید تا کاملا گرد شود، سپس داخل ظرف را با کره چرب کنید، خمیر را داخل کاسه قرار دهید، سپس سطح خمیر را با قلم مو بزنید. کره

مرحله 9: خمیر را در دمای اتاق بگذارید

سپس روی کاسه را با نایلون بپوشانید و بگذارید خمیر به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت در دمای اتاق بماند، حجم آن زیاد شده و بلند می شود، پس از گذشت مدت زمان نایلون را از ظرف خارج کنید، سپس با فشار انگشت پفک را بردارید.

مرحله 10: خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید

سپس مقداری آرد روی خمیر بپاشید، خمیر را روی سطح صافی که آرد پاشیده اید قرار دهید، سپس با کاردک خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید، هر قسمت را با دست ورز دهید و آرد را به شکل و گرد در آورید، سعی کنید چانه هایی از خمیر درست کنید. هم اندازه.

مرحله یازدهم: چانه های خمیر را برای زمان مناسب بگذارید

سپس چانه ها را روی سطح صاف قرار دهید و روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید خمیر 10 دقیقه دیگر استراحت کند، حجم آن ها زیاد شده و کاملا پف کنند، سپس پلاستیک را از خمیر خارج کنید، هر چانه را آرد پاشی کنید تا سطح آن کاملا بماند. صاف .

مرحله 12: ایجاد چین و چروک خمیر پس از استراحت

هر ریش خمیر را کاملا گرد کنید، خمیر را از ته فر کنید، خمیر را فرم دهید، سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید یا یک ورقه پخت را روی سطح صاف قرار دهید، سپس پس از فرم دادن، ریش های خمیر را روی Place قرار دهید. سینی یا ورقه پخت با فاصله.

مرحله سیزدهم: باقیمانده نهایی خمیر فرم داده شده و دوبرابر کردن حجم آن

سپس یک پارچه نخی روی چانه های خمیر قرار دهید، اجازه دهید خمیر در دمای اتاق استراحت کند و حجم آن ها 2 تا 2.5 برابر شود، زمان خاصی برای این استراحت وجود ندارد، باید مراقب باشید، زمانی که خمیر حجمش دو برابر شد. آن را بیرون

مرحله چهاردهم: روی خمیرها شیار ایجاد کنید و روی آنها آب بپاشید

سپس با یک تیغ تیز دو فرورفتگی افقی با فاصله کم یا دو فرورفتگی اضافی روی خمیر ایجاد کنید و دو بار با چاقو فرورفتگی ها را بکشید تا بسته نشوند سپس کمی آب روی خمیر بپاشید تا سطح خمیر مرطوب شود. خمیر، و سپس پخت قوام آنها نرم باقی می ماند.

مرحله 15: خمیر را در فر قرار دهید و دمای فر را تنظیم کنید

سپس سینی یا ورقه نسوز را در فر قرار دهید و دمای فر را روی 250 درجه سانتیگراد قرار دهید و ظرفی را پر از آب کنید و در فر قرار دهید تا در حین پخت نان ها آب آن تبخیر شود و بافت خمیر نرم شود. و باید نرم باشد و نان های سبوس دار خشک نباشند.

مرحله شانزدهم: پخت خمیر در فر با بخار و بدون بخار

سپس اجازه دهید خمیر به مدت 7 دقیقه در فر بپزد و پس از گذشت زمان ظرف آب را از فر خارج کنید و سپس 10 دقیقه دیگر خمیر را در فر بدون بخارپز بگذارید تا کاملا بپزند و طلایی شوند. ، سپس آنها را از فر خارج کنید.

مرحله هفدهم: نان سبوس دار برش خورده را در یک بشقاب مناسب قرار دهید و سرو کنید.

سپس نان سبوس دار را در ظرف مناسبی بریزید، سپس آن را به اندازه های کوچک و مناسب برش دهید، سپس چند تکه نان سبوس دار را صبحانه با کره، مربا و عسل یا به عنوان شام با انواع دارچین میل کنید و سرو کنید. تاپینگ ها


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا