طرز تهیه نان سمولینا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه نان سمولینا
نان سمولینا یکی از انواع نان های خوشمزه و ساده است که بافتی بسیار نرم و لطیف دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان سمولینا به ادامه مطلب بروید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای تهیه نان سمولینا |
|
آرد سفید | 4 فنجان |
آرد سمولینا | 2 لیوان |
مخمر فوری | 3 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چایخوری |
قند | 4 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
آب ولرم | 2 لیوان |
مواد لازم برای تهیه نان سمولینا |
|
زرده | 1 قطعه |
شیر نر | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد | کافی |
طرز تهیه نان سمولینا
مرحله اول
برای تهیه این نان سمولینا خوشمزه ابتدا آرد بلغور را در ظرف مناسبی بریزید سپس آرد سفید را داخل ظرف الک کنید. حالا نمک، شکر و روغن زیتون را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.
مرحله دوم
در مرحله بعد آب ولرم را به کاسه اضافه کنید سپس با پدهای خمیر خمیر را به مدت 5 تا 8 دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید که به دست نچسبد.
سطح سوم
حالا روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت 2 ساعت در دمای محیط استراحت دهید. اگر همزن ندارید خمیر را با دست ورز دهید سپس زمان ورز دادن را زیاد کنید.
مرحله چهارم
پس از گذشت زمان استراحت خمیر آن را مخلوط کرده و به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم سپس هر قسمت را به 3 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. حالا تمام چانه های خمیر را روی سطح کار می کشیم تا گرد شوند.
مرحله پنجم
پس از آن خمیر رول شده را 3 در 3 به صورت قیطان می بافیم و انتهای آنها را جمع می کنیم. حالا داخل و کناره های قالب نان را با کاغذ کره ای می پوشانیم سپس یکی از خمیرها را در قالب می گذاریم.
مرحله ششم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و مابقی خمیر رول شده را در سینی بچینید. سپس روی خمیر را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید و 40 دقیقه دیگر استراحت دهید.
مرحله هفتم
15 دقیقه مانده به پایان استراحت فر را با دمای 200 درجه روشن می کنیم تا گرم شود سپس خمیر را با مخلوط شیر و زرده می ریزیم و با کنجد می مالیم.
مرحله هشتم
حالا سینی و قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید، سپس نان ها را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت گریل را روشن کنید و بگذارید روی نان طلایی و زیبا شود.
مرحله نهم
وقتی نان ها طلایی و خوش رنگ شدند، قالب و قالب را از فر خارج کرده و بلافاصله از قالب خارج کرده و تابه را بردارید تا خنک شوند. در آخر نان را با کره، شکلات صبحانه، مربا و … سرو می کنیم. نوش جان.