طرز تهیه نان شکلاتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان شکلاتی
نان شکلاتی یکی از انواع نان های بین المللی ساده و خوشمزه است که معمولا برای صبحانه سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان شکلاتی | |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
شیر ولرم | 1 فنجان |
آب ولرم | ½ فنجان |
ارد | 4 لیوان |
روغن مایع | ½ فنجان |
مخمر فوری | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 5 قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق غذاخوری |
نوتلا یا شکلات برای صبحانه | کافی |
طرز تهیه نان شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه اسفنج شکلاتی خوشمزه در ابتدای کار مایه را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر و آب گرم در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط کرده و روی ظرف را بپوشانید. سپس اجازه دهید مایه به مدت 10 دقیقه عمل کند.
مرحله دوم
حالا تخم مرغ را به همراه شیر ولرم و کره مایع در ظرفی جداگانه بریزید و مخلوط کنید. سپس مایه مایه را به همراه نمک و شکر باقی مانده به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند.
سطح سوم
در این مرحله آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس کم کم به مایه اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر در ظرف جمع شود. سپس سطح کار را آرد پاشی کرده و خمیر را روی آن قرار دهید.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی به دست آید. سپس داخل کاسه را با کمی روغن مایع چرب می کنیم سپس خمیر را داخل کاسه می گذاریم و روی آن را سلفون می پوشانیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را به مدت 2 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. سپس بعد از این مدت یک قالب خالی مناسب انتخاب می کنیم سپس داخل قالب را با کمی روغن مایع چرب می کنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را به سطح کار منتقل کنید سپس آن را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس با وردنه خمیر را به اندازه فرم پهن می کنیم سپس با کاتر دایره ای وسط آن را برش می دهیم. سپس خمیر را در قالب قرار می دهیم.
مرحله هفتم
در این مرحله نوتلا یا یک میان وعده شکلاتی را روی آن بریزید. سپس قسمت دیگر خمیر را مانند قسمت قبل فرم داده و در قالب قرار می دهیم سپس لایه های خمیر را با خاک و کمی آب ثابت می کنیم تا در هنگام پخت از هم جدا نشوند.
مرحله هشتم
حالا دوباره قالب را بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 30 دقیقه استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار میدهیم سپس میگذاریم کاملا گرم شود.
مرحله نهم
در این مرحله شکلات صبحانه یا نوتلا را داخل قیف یکبار مصرف می ریزیم سپس الگوی مورد نظر را روی خمیر می زنیم. سپس یک کاسه آب جوش در فر قرار می دهیم تا فر مرطوب شود و نان خشک نشود.
مرحله دهم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم نان به مدت 25 دقیقه بپزد. سپس بعد از این مدت قالب را از فر خارج می کنیم و اجازه می دهیم دمای نان کم شود سپس از قالب خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.
5
2