طرز تهیه نان شیر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه نان شیر
نان شیر یکی از نان های لذیذ خاورمیانه است که با مواد و دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان شیر برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لبنی نان لاز | |
آرد نان شیک | 375 گرم |
مخمر فوری | 4 گرم |
شیر پر چرب | 275 گرم |
شکر دانه ریز | 45 گرم |
کره | 30 گرم |
نمک | 4 گرم |
طرز تهیه نان شیر
مرحله اول
برای تهیه یک نان شیری لذیذ در ابتدای کار تمام مواد خنک شده را از یخچال خارج کرده و در قسمت آشپزخانه قرار می دهیم و بعد از آن می گذاریم که مواد کاملا با دمای محیط سازگار شوند.
مرحله دوم
حالا 250 گرم شیر کامل تازه را در ظرف مناسبی بریزید سپس مایه مایه فوری را به همراه شکر به شیر اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.
سطح سوم
در این مرحله آرد و نمک را داخل مخلوط شیر ریخته و خوب ورز دهید سپس شیر باقی مانده را کم کم به خمیر اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه ورز دهید. سپس کره را به خمیر اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز دهید و چند بار روی سطح کار بزنید تا خمیر نرمی به دست آید. سپس داخل کاسه را با کمی روغن مایع چرب می کنیم سپس خمیر را به یک تکه تقسیم می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را در ظرفی می ریزیم و روی آن را سلفون می پوشانیم سپس به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت می دهیم تا حجم آن دو برابر شود. پس از آن زمان، قالب مناسبی را انتخاب می کنیم.
مرحله ششم
حالا قالب را با کمی روغن مایع چرب می کنیم سپس روی سطح کار آرد پاشی کرده و خمیر را به سطح کار منتقل می کنیم. سپس خمیر را به اندازه های دلخواه برش می دهیم، سپس چانه می گیریم.
مرحله هفتم
در این مرحله چانه ها را با فاصله از هم در قالب قرار می دهیم سپس با کمی روغن مایع چرب می کنیم. در مرحله بعد روی ریش ها را سلفون می کشیم سپس به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه استراحت می دهیم.
مرحله هشتم
حالا بعد از این مدت فر را روی 170-180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و می گذاریم کاملا گرم شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس اجازه می دهیم نان به مدت 20 دقیقه بپزد.
مرحله نهم
در این مرحله ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم سپس داخل فر می گذاریم تا نان مرطوب و نرم شود. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان خنک شود.
مرحله دهم
در نهایت نان شیر را از تابه خارج کرده و روی توری سیمی قرار دهید تا کاملا خنک شود. در آخر نان را به دلخواه برش داده و در بشقاب مورد نظر بچینید سپس با مربا یا نوتلا سرو کنید. نوش جان.