طرز تهیه نان فرانسوی مغزدار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه نان فرانسوی آجیلی
نان فرانسوی گردویی یکی از انواع نان های خوشمزه و مقوی است که بافت نرم و لطیفی دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان فرانسوی آجیلی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم نان فرانسوی آجیل |
|
آرد گندم | 400 گرم |
آب ولرم | 250 سی سی |
روغن مایع | 50 سی سی |
خمیر مخمر | 6 گرم |
نمک | ½ قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق چایخوری |
جو پرک | 75 سی سی |
آجیل از تخمه آفتابگردان | 100 سی سی |
کنجد سیاه یا بذر کتان | 100 سی سی |
طرز تهیه نان فرانسوی آجیلی
مرحله اول
برای تهیه یک نان فرانسوی آجیلی خوشمزه، ابتدا تخمه آفتابگردان، کنجد سیاه و جو دوسر را در یک کاسه آب جوش بریزید و اجازه دهید محتویات کاسه به مدت 30 دقیقه خیس بخورد.
مرحله دوم
سپس مایه را به همراه شکر و نمک و آب گرم در ظرف مناسبی بریزید و کمی مخلوط کنید سپس درب ظرف را ببندید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند تا مایه فعال شود.
سطح سوم
بعد از این مدت آرد گندم را داخل کاسه الک کنید سپس با قاشق هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود. حالا آجیل خیس شده را به کاسه کره مایع اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله چهارم
وقتی خمیر نرم و شکننده ای به دست آمد، آن را به شکل دلخواه که با روغن مایع آغشته کرده ایم، قرار می دهیم، سپس روی قالب را می پوشانیم و اجازه می دهیم خمیر به مدت 45 دقیقه استراحت کند.
مرحله پنجم
10 دقیقه قبل از تمام شدن بقیه خمیر، فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس روی خمیر را با برس تخم مرغ می زنیم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا نان بپزد. به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید
مرحله ششم
پس از گذشت این مدت، ظرف را از فر خارج کرده و بلافاصله نان را از قالب خارج کنید، سپس روی آن را با یک پارچه نخی تمیز بپوشانید تا خنک شود. در آخر نان را به اندازه دلخواه برش داده و سرو کنید. نوش جان.