طرز تهیه نان قیفی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان قیفی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان قیفی
قیف یکی از انواع نان های خوشمزه و لذیذ است این نان فوق العاده بافت سبک و لطیفی دارد که می توانید داخل قیف را با شکلات آب شده، خامه فرم گرفته یا تکه های میوه تازه پر کنید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب از آن استفاده کنید. . برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان قیفی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
ارد | 250 گرم |
قند | 20 گرم |
کره | 30 گرم |
نمک | 4 گرم |
مخمر | 5 گرم |
شیر در دمای اتاق است | 100 گرم (مقدار آن می تواند کمی تغییر کند) |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
شکلات ذوب شده برای تزئین | کافی |
پسته و گردو برای تزیین | کافی |
میوه تازه برش خورده دلخواه برای تزیین | کافی |
طرز تهیه نان قیفی
مرحله اول
ابتدا آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد را در ظرفی ریخته و کمی شکر به آن اضافه می کنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس کمی نمک روی مواد می ریزیم و خوب هم می زنیم. .
مرحله دوم
در مرحله بعد مایه را به مخلوط آرد اضافه کرده، هم بزنید تا کاملا یکدست شود، سپس تخم مرغ را به مواد خشک اضافه کنید، با چنگال هم بزنید تا تخم مرغ گلوله شود، کاملا با مواد مخلوط شده و بخورید.
سطح سوم
سپس شیر را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و خمیر یکدست شود، سپس آرد اضافه نکنید، سپس خمیر فرم گرفته را کمی ورز دهید تا بافت یکدست و یکدست شود، مقدار آرد ممکن است کمی تغییر کند.
مرحله چهارم
سپس کره را به آن اضافه کنید، حدود 20 دقیقه آن را ورز دهید تا بافت آن یکنواخت، نرم و یکدست شود (تست پنجره)
مرحله پنجم
بعد از آماده شدن خمیر آن را در ظرفی که از قبل با روغن چرب کرده اید قرار دهید سپس روی خمیر را با پلاستیک یا پارچه بپوشانید سپس اجازه دهید خمیر یک ربع در محیط بماند و حجم آن کمی زیاد شود. . بودن
مرحله ششم
سپس خمیر را بیرون بیاورید و به پوسته های 60 گرمی تقسیم کنید و هر چانه را کمی ورز دهید و بعد از اینکه همه چانه ها را آماده کردید دوباره روی آن ها را با نایلون یا حوله بپوشانید و 10 دقیقه دیگر استراحت دهید.
مرحله هفتم
سپس خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با دست کمی پهن کنید سپس خمیر را پهن کرده و به صورت نوار باریک و بلند در آورید سپس قیف مخصوص را با روغن چرب کنید، می توانید به جای قیف از فویل استفاده کنید.
مرحله هشتم
فویل را به شکل قیف درست کنید سپس روغن بزنید سپس خمیر را از ته قیف بغلطانید تا قیف شود سپس قیف را از روی خمیر بردارید، تمام رویه های خمیر را به همین ترتیب شکل دهید و بگیرید. آماده.
مرحله نهم
سپس کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز را در سینی یا فرم فر مورد نظر قرار می دهیم سپس مخروط ها را با فاصله در آن می چینیم، سپس مخروط ها را با نایلون یا پارچه می پوشانیم، 45 دقیقه دیگر استراحت می دهیم و حجم آنها می شود. افزایش دادن .
مرحله دهم
در همین حین یک عدد تخم مرغ را در ظرفی ریخته و با چنگال هم بزنید تا گلوله و کاملا یکدست شود.
مرحله یازدهم
سپس روی آنها را کنجد بپاشید تا کنجد از بیرون تمام سطح قیف را کاملا بپوشاند سپس سینی یا قالب را در فر گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید سپس دمای فر گازی را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله دوازدهم
سپس اجازه دهید خمیر به مدت 25 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی شود، وقتی دونات ها خوب پخته و آماده شدند، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا حرارت اولیه نان ها کم شود و کمی خنک شود. .
مرحله سیزدهم
سپس آنها را به آرامی از روی کاغذ روغنی بردارید سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند، حالا به سلیقه خود مقداری شکلات در ظرفی بریزید و به روش بین ماری ظرف را روی حرارت غیر مستقیم بگذارید.
مرحله چهاردهم
بعد از اینکه شکلات کاملا ذوب شد و آماده شد، کاسه را از روی حرارت بردارید، آن را کنار بگذارید تا شکلات کمی خنک شود، سپس شکلات آب شده را در مخروط های آماده شده بریزید، سپس داخل مخروط ها را با شکلات آب شده پر کنید.
مرحله پانزدهم
سپس مقداری پودر پسته، پودر نارگیل یا گردوی خرد شده و چند تکه موز رول شده را به دلخواه روی شکلات بپاشید و به شکل دلخواه تزیین کنید سپس مقداری نان را در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید. سرگرمی روز نان قیفی را برای صبحانه یا به عنوان یک میان وعده پذیرایی خوشمزه و پرطرفدار با چای یا قهوه سرو کنید.
5
2