آشپزی

طرز تهیه نان لانه زنبوری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان لانه زنبوری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان لانه زنبوری

نان لانه زنبوری یکی از انواع نان های لذیذ و بین المللی است که بافت آن بسیار نرم و لطیف است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان لانه زنبوری برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان لانه زنبوری
آرد نان شیک 3 فنجان
خمیر مخمر 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 فنجان
قند ¼ فنجان
کره 50 گرم
عسل 1 قاشق غذاخوری
پنیر خامه ای کافی
یک تخم مرغ جوجه تیغی کافی
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 1 قطعه
شیر نر 1 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ جوجه تیغی کافی

طرز تهیه نان لانه زنبوری

مرحله اول

برای تهیه یک نان عسلی خوشمزه ابتدا آرد را در ظرف مناسبی الک کرده سپس شکر و مایه خمیر را به ظرف اضافه کنید. سپس کره را روی اجاق گاز داغ کنید تا کاملا ذوب شود.

مرحله دوم

حالا در کاسه کره ذوب شده را به همراه شیر ولرم اضافه می کنیم سپس خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی در ظرف به دست آید. سپس خمیر را ورز دهید و روی کاسه را با یک پارچه تمیز بپوشانید.

سطح سوم

در این مرحله خمیر را به مدت 1 ساعت در جای گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این مدت دوباره خمیر را ورز می دهیم تا پف کند سپس سطح کار را آرد پاشی می کنیم.

مرحله چهارم

حالا خمیر را روی سطح کار می گذاریم سپس به اندازه یک گردوی درشت از خمیر جدا می کنیم و می گیریم. سپس چانه های سطح کار را با وردنه باز کنید و مقداری پنیر خامه ای وسط آن بریزید.

مرحله پنجم

حالا دوباره خمیر را ورز می دهیم تا پنیر خامه ای داخل خمیر پنهان شود. سپس داخل یک شکل گرد را با کاغذ کره ای می پوشانیم سپس چانه ها را با کمی فاصله از هم در آن قرار می دهیم.

مرحله ششم

سپس روی خمیر را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید و 20 دقیقه استراحت دهید تا غلیظ شود. در این فاصله فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا خوب گرم شود.

مرحله هفتم

بعد از استراحت چانه ها، زرده را به همراه شیر در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط کنید، سپس برس را در دستمال آغشته کنید و روی چانه ها بمالید و روی آن ها مقداری تخم مرغ جوجه تیغی بپاشید.

مرحله هشتم

در این مرحله یک کاسه آب جوش در طبقه زیرین فر گذاشته می شود که باعث ایجاد رطوبت در فر می شود و بافت نان را نرم و لطیف نگه می دارد سپس از خشک شدن نان جلوگیری می کند. حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله نهم

بعد از 30 دقیقه که روی نان طلایی و خوش رنگ شد، قالب را از فر خارج کرده و روی نان را با قلم مو با عسل رقیق شده بمالید. با توجه به سلیقه خود می توانید از پنیر آجیلی داخل ریش ها استفاده کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا