آشپزی

طرز تهیه نان مزگین با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان مزگین را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان مزگین

نان مزگین یکی از نان های سنتی خوشمزه و ساده شهر قزوین است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان مزگین برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان مزگین
قند 1 قاشق چایخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
روغن مایع 6 قاشق غذاخوری
شیر یا آب ولرم 1 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
مخمر فوری 3 قاشق چایخوری
ارد 4 لیوان
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
زرده 2 عدد
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
آجیل و پودر سیاه دانه کافی

طرز تهیه نان مزگین

مرحله اول

برای تهیه نان مزگین ابتدا شیر یا آب ولرم تازه را به همراه مایه خمیر و 1 قاشق چایخوری شکر در ظرف مناسبی بریزید سپس مخلوط کرده و با درب ببندید و اجازه دهید مایه مایه استراحت کند.

مرحله دوم

در این مرحله تخم مرغ را به همراه شکر، روغن مایع و نمک باقی مانده در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید.

سطح سوم

حالا بعد از 10 دقیقه که مایه آماده شد، 2 قاشق غذاخوری آرد را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید، سپس به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله مخلوط مایه را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید سپس هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. سپس بقیه آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد مخلوط شوند.

مرحله پنجم

حالا خمیر را به مدت 10 دقیقه ورز می دهیم تا خمیر نرم و یکدستی در کاسه جمع شود که به دست نچسبد. سپس داخل یک کاسه مناسب را با کمی روغن مایع آغشته کرده و خمیر را در آن قرار دهید.

مرحله ششم

در این مرحله روی خمیر را با سلفون می پوشانیم سپس به مدت 1 ساعت در جای گرم قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. سپس بعد از این مدت دوباره خمیر را ورز می دهیم تا پف کند.

مرحله هفتم

حالا خمیر را به اندازه های دلخواه برش می دهیم، سپس زرده را از سفیده جدا کرده و همراه با زردچوبه در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس زرده را با چنگال مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله قلم مو را به مواد دستمال آغشته می کنیم سپس روی خمیر می مالیم. سپس روی خمیر مقداری گردو و پودر سیاه دانه بپاشید سپس فر را روی دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید.

مرحله نهم

حالا می گذاریم فر کاملا گرم شود سپس سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را داخل آن می گذاریم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم، سپس یک کاسه آب جوش در فر می گذاریم.

مرحله دهم

سرگرمی روز اجازه دهید نان به مدت 30 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان کاملا خنک شود سپس سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا