آشپزی

طرز تهیه نان هات کراس بانز +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان کراس داغ

نان هات کراس نان یکی از انواع نان های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را مشاهده کنید. طرز تهیه نان کراس داغ برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان کراس گرم
آرد شیک 450 گرم
قند 45 گرم
نمک ½ قاشق چایخوری
شیر ولرم 1 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
مخمر نان 1 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
کشمش 2 عدد صندلی
مواد لازم برای نان
ارد ⅓ فنجان
اب ¼ فنجان
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
یک تخم مرغ 1 قطعه
عصاره وانیل کافی
عسل رقیق شده به اندازه کافی ساکت

طرز تهیه نان کراس داغ

مرحله اول

برای تهیه نان های کراس گرم خوشمزه، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید کاملا نرم شود. سپس در ظرف مناسبی شیر ولرم را به همراه مایه بریزید.

مرحله دوم

حالا درب ظرف را بپوشانید و اجازه دهید مایه 10 دقیقه در دمای اتاق بماند تا عمل کند. بعد از این مدت مایه را به همراه شکر و نمک در کاسه همزن بریزید.

سطح سوم

حالا تخم مرغ را به همراه پودر هل به ظرف اضافه کنید سپس آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید. سپس آرد را به کاسه اضافه کنید و با دور تند با همزن خوب هم بزنید تا خمیر یکدست و یکدستی به دست آید.

مرحله چهارم

بعد از 20 دقیقه هم زدن را متوقف کنید و کره دمای اتاق را به کاسه اضافه کنید سپس به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب خمیر شود. سپس خمیر را از ظرف خارج کرده و در ظرفی چرب شده قرار دهید.

مرحله پنجم

حالا روی کاسه را با کیسه فریزر بپوشانید، سپس بگذارید خمیر به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این مدت خمیر را ورز می دهیم تا هوای اضافی گرفته شود.

مرحله ششم

سپس خمیر را روی سطح کار گذاشته و با وردنه پهن می کنیم سپس کشمش ها را روی خمیر پهن کرده و تا می کنیم. حالا روی خمیر را با کیسه فریزر چرب شده بپوشانید و 30 دقیقه دیگر استراحت دهید.

مرحله هفتم

بعد از این مدت 75 گرم چانه را از خمیر جدا کنید سپس داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و چانه ها را با فاصله از هم در سینی فر قرار دهید. حالا دوباره چانه ها را با کیسه فریزر بپوشانید.

مرحله هشتم

سپس اجازه دهید ریش به مدت 1 ساعت استراحت کند تا حجم آن دو یا سه برابر شود. 15 دقیقه قبل از اینکه بقیه ساندویچ ها تمام شود، فر را با دمای 220 درجه روشن کنید تا کاملا گرم شود.

مرحله نهم

سپس برس را به مخلوط تخم مرغ و کمی عصاره وانیل آغشته کنید و چانه ها را پاک کنید سپس آرد و آب را در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند و به غلظت خامه برسند.

مرحله دهم

حالا خامه به دست آمده را در قیف یکبار مصرف بریزید و روی خمیر فشار دهید. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید نان ها به مدت 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند.

مرحله یازدهم

وقتی اسکون ها طلایی و برشته شدند، ظرف را از فر خارج کرده و بلافاصله با عسل رقیق شده روی آن ها بمالید تا براق شوند. سپس اجازه دهید نان ها خنک شوند، سپس سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا