طرز تهیه نان هل نارگیل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان هل نارگیل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان نارگیل و هل
نان هل نارگیلی یکی از نان های فانتزی خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود و می توانید از این نان خوشمزه به عنوان صبحانه ای سالم و مقوی با عسل و خامه استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان نارگیل و هل برای اقامت آینده با سایت آموزشی.
مواد لازم برای نان هل نارگیلی | |
آرد نان شیک | 470 گرم معادل 3.4 فنجان است |
شیر نر | 150 گرم معادل 3.4 فنجان است |
آب ولرم | 120 گرم معادل نصف فنجان است |
خمیر مخمر | 1 قاشق غذاخوری پر |
قند | 3 قاشق غذاخوری |
نمک | نصف قاشق چایخوری سر صاف |
وانیل شکر | 1 قاشق مرباخوری |
هل آسیاب شده | نصف قاشق چایخوری سر صاف |
پودر نارگیل | 4 قاشق غذاخوری معادل 30 گرم است |
کره | 2 قاشق غذاخوری معادل 25 گرم است |
طرز تهیه نان نارگیل و هل
مرحله 1: مخمر را فعال کنید
برای تهیه نان هل نارگیلی ابتدا مقداری آب در ظرفی بریزید سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس مایه را روی مخلوط ریخته و هم بزنید سپس در ظرف را بپوشانید و کنار بگذارید تا مایه عمل کند.
مرحله 2: بررسی مخمر و تهیه آرد
اگر بعد از ده دقیقه مخلوط کاملا کف کرد و پف کرد یعنی مایه سالم است در این فاصله آرد را الک کنید تا بافت آن یکدست و سبک شود سپس در ظرفی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید. ترکیب کردن
مرحله 3: هل و وانیل را اضافه کنید
سپس مقداری نمک روی آرد بپاشید و هم بزنید و با هم مخلوط کنید سپس مقداری هل را خرد کنید تا کاملا پودر شود و به آرد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مقداری شکر وانیلی روی مواد بپاشید و به آرد اضافه کنید.
مرحله 4: پودر نارگیل را با آرد مخلوط کنید
سپس پودر نارگیل را با آسیاب کاملاً آسیاب کرده تا نرم شود و سپس به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله 5: خمیر را ورز دهید
سپس مخلوط مایه را اضافه کرده و خوب هم می زنیم سپس مقداری آب روی مخلوط مواد ریخته و با هم مخلوط می کنیم و با هم مخلوط می کنیم سپس خمیر فرم گرفته را ورز می دهیم تا همه مواد با هم مخلوط شده و بافت یکدست و یکدستی به دست آید.
مرحله ششم: بافت خمیر را با کره و آرد اصلاح کنید
سپس مقداری کره به مخلوط اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه خوب ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست شود و اگر بافت خمیر شل بود مقداری آرد به آن اضافه کنید و ورز دهید تا بافت به قوام مناسبی برسد و کمی سفت شود. می توان آن را ورز داد.
مرحله 7: آماده سازی خمیر برای استراحت اولیه
اگر بافت خمیر سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر کمی شل و قابل ورز دادن شود.
مرحله هشتم: خمیر را استراحت دهید و آن را تقسیم کنید
سپس روی کاسه را بپوشانید و خمیر را به مدت چهل دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود و پف کند.
مرحله نهم: سینی فر را آماده کنید
سپس داخل قالب یا قالب کاغذ روغنی بگذارید و کاغذ روغنی را کمی چرب کنید و کمی آرد بپاشید و چانه های خمیر را با فاصله در تابه قرار دهید و سپس روی خمیر را با حوله بپوشانید و بگذارید استراحت کنند. .
مرحله 10: آماده سازی و برش خمیر
بعد از اینکه 40 دقیقه در دمای محیط ماندند، خمیر آماده می شود و حجم آنها دو برابر می شود، سپس روی خمیر را با کمی آرد پاشیده و با تیغ یا چاقوی تیز چند برش می زنیم، سپس سینی را در سینی قرار می دهیم. فری که برای مدت طولانی ده دقیقه گرم شده است.
مرحله یازدهم: پخت نان در فر
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید تا آماده شوند و سطح آنها تغییر رنگ داده و طلایی شود.
مرحله دوازدهم: نان نارگیلی هل را خنک کرده و سرو کنید
بعد از اینکه نان رول ها کاملا خنک شدند و به دمای محیط رسیدند به آرامی از روی کاغذ روغنی بردارید و در ظرف دیگری بریزید سپس نان نارگیلی هل را به عنوان صبحانه ای سالم و مقوی یا در صبحانه با عسل و خامه و چای تازه بنوشید.
5
1