طرز تهیه نان همبرگر +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان همبرگر
نان همبرگر یکی از انواع نان های خوشمزه و مجلل است که بافتی سبک و بسیار نرم دارد و به راحتی و سریع تهیه می شود.نان همبرگر برای تهیه انواع ساندویچ به خصوص همبرگر سرخ شده استفاده می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان های همبرگر برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای نان همبرگر | |
آرد نان شیک | 250 گرم |
اب | 145-150 گرم |
مخمر خشک یا مخمر تازه | 4 گرم یا 10 گرم |
قند | 5 گرم |
نمک | 4 گرم |
روغن مایع | 15 گرم |
کنجد | کافی |
طرز تهیه نان همبرگر
مرحله 1: تهیه مواد اولیه و مخلوط کردن مخمر و آرد
به طرز تهیه نان همبرگر آرد نان فوق العاده را ابتدا الک کنید تا کاملا سبک و یکدست شود سپس در ظرفی بریزید و سپس مایه مایه را اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شود 4 گرم مایه خشک یا 4 گرم مایه خیس. سایز 10 گرم استفاده کنید.
مرحله دوم: شکر، نمک و آب را به مواد اضافه کنید
سپس مقداری شکر به مخلوط آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس مقداری نمک روی مواد میپاشیم و با هم مخلوط میکنیم سپس آب را کم کم روی مخلوط مواد میریزیم و با دست هم میزنیم و ورز میدهیم تا به صورت خمیر درآید. باشد و شکل بگیرد.
مرحله 3: خمیر را با کره مایع ورز دهید
وقتی خمیر درست شد و آردی داخل کاسه باقی نماند کره مایع را روی مخلوط مواد ریخته و با دست ورز دهید تا کره کاملا جذب خمیر شود و خمیر یکدست و نرم شود می توانید از دستگاه استفاده کنید. برای ورز دادن خمیر
مرحله چهارم: خمیر را فرم دهید و استراحت دهید
سپس خمیر را با دست بگیرید و فرم دهید و ورز دهید و سپس چند بار روی سطح خمیر بزنید و سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر به مدت 20 دقیقه در دمای محیط بماند و عمل کند و حجم آن زیاد شود. بیشتر خواهد شد.
مرحله 5: خمیر را وزن کرده و به چهار قسمت تقسیم کنید
بعد از این مدت خمیر را که با این مقدار مواد معمولاً بین 110 تا 120 گرم است وزن کرده سپس آن را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با دست کمی ورز دهید و سپس در صورت وجود حباب آن را بردارید. دست
مرحله 6: روی خمیر را بپوشانید و برای بار دوم بگذارید
سپس چانه های خمیر را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر 10 دقیقه دیگر استراحت کند تا بافت آنها سفت و منسجم شود و پس از این مدت دستان خود را با کمی آب مرطوب کنید تا خمیر به آنها نچسبد و یکی از آنها را بردارید. چانه ها
مرحله هفتم: روی خمیر را با کنجد تزئین کنید
سپس دور تا دور خمیر را با دست بچینید و سپس مقداری کنجد را در ظرفی بریزید و سطح خمیر را در ظرف فرو کنید تا خمیر کاملا با کنجد پوشانده شود.اگر طعم کنجد را دوست ندارید این مرحله قابل حذف است و شما نمی توانید این کار را انجام دهید.
مرحله هشتم: خمیر را برای پخت و استراحت سوم آماده کنید
همه خمیرها را به همین ترتیب آماده کنید سپس در سینی یا قالبی که کاغذ چرب کرده اید قرار دهید و خمیر را با فاصله در سینی بچینید سپس روی آن را با پلاستیک بپوشانید و اجازه دهید خمیر یک ساعت دیگر استراحت کند.
مرحله نهم: خمیر را برای پخت در فر آماده کنید
پس از گذشت این مدت، پلاستیک را از خمیر جدا کرده و روی آنها آب اسپری کنید تا سطح آن ها خوب مرطوب شود، سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، سپس دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید.
مرحله 10: بخارپز کردن اولیه خمیر
سپس اجازه دهید خمیر به مدت 10 دقیقه با این دما بپزد، در 10 دقیقه اول مقداری آب جوش در ظرفی بریزید و در فر قرار دهید تا در حین پختن خمیر، آب آن تبخیر شود و بعد از آن زمان ظرف را با آب خارج کنید. آن را از فر
مرحله 11: پخت نهایی خمیر در دمای کمتر
سپس دمای فر را روی 185 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید 10 دقیقه دیگر با این دما بپزند و سطح آنها طلایی شود و برای 10 دقیقه دوم نیازی به گذاشتن قابلمه آب جوش در فر نیست. سپس یک سینی فر یا قالب را از فر خارج کنید.
مرحله 12: خنک کردن، جدا کردن و نگهداری نان ها
سپس سینی را در دمای اتاق قرار دهید تا نان ها خنک شوند و سپس به آرامی آنها را از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید و سپس نان ها را در کیسه فریزر قرار دهید و در فریزر قرار دهید و به مدت 1 تا 2 هفته نگهداری کنید. در آخر نان همبرگر آماده و پخته شده را از وسط نصف کرده و با انواع غذاها و فست فودهای خوشمزه از جمله همبرگر میل کنید.