آشپزی

طرز تهیه نان پاپیونی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان پاپیونی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان پاپیونی

نان پاپیونی یکی از انواع نان های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این نان بسیار آسان و سریع درست می شود، نان لوکس بووی برای سرو بسیار مناسب است و می توانید از آن به عنوان یک صبحانه سالم و مقوی استفاده کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه نان پاپیونی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد نان شیک 300 گرم
خمیر مخمر 5 گرم
قند 20 گرم
شیرخشک 6 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
نمک 3 گرم
کره 25 گرم
شیر نر 140-150 گرم

طرز تهیه نان پاپیونی

مرحله اول

ابتدا آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس در ظرفی ریخته و کمی نمک و کمی شکر به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم سپس کمی مایه مایه را روی آرد می ریزیم و هم می زنیم تا کاملا مخلوط شود. .

مرحله دوم

سپس پودر شیر را به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا خوب یکدست شود.تخم مرغ را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم تا تخم مرغ یکدست شده و با آرد مخلوط شود سپس شیر را کم کم به آرد اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر شود. کنار هم می آید و شکل می دهد.

سطح سوم

وقتی خمیر جمع شد و فرم گرفت با دست ورز دهید تا بافت یکدست شود سپس کمی روغن به خمیر اضافه کنید و دوباره با دست ورز دهید تا خمیر نرم و یکدست و یکدست شود تا هیچ شکافی روی خمیر ایجاد نشود. آن و خمیر نیست پاره می شود

مرحله چهارم

سطح صافی را با کمی روغن چرب کنید و خمیر را روی سطح قرار دهید، سپس روی خمیر را با پلاستیک روغنی بپوشانید، سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه استراحت دهید تا خمیر کمی بلند شود و بافت آن یکدست شود.

مرحله پنجم

سپس مقداری معادل 50 گرم از خمیر را جدا کرده و خمیر را با دست ورز دهید و ورز دهید. کل خمیر را به گلوله های خمیر 50 گرمی تقسیم کرده و روی سطح صافی قرار دهید. سپس روی گلوله های خمیر را با پلاستیک بپوشانید تا 10 دقیقه دیگر استراحت کند

مرحله ششم

سپس تکه ای از خمیر را روی سطح صافی قرار دهید و با دست یا وردنه کمی پهن کنید و به شکل دایره در آورید سپس برش هایی روی دایره ایجاد کنید و خمیر را به شکل پاپیون درآورید و تمام برش های خمیر را آماده کنید. همون روش.

مرحله هفتم

سپس در سینی یا ظرف فر مورد نظر کاغذ پخت قرار دهید و روی سطح کاغذ فر را با روغن مایع آغشته کنید، سپس خمیر را به شکل رنگین کمانی در سینی با فاصله بچینید، سپس روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید استراحت کنند.

مرحله هشتم

بعد از نیم ساعت الی 40 دقیقه که خمیر خوب پف کرد و کاملاً ور آمد به طوری که حجم آنها زیاد شود، پلاستیک را از روی خمیر جدا کرده و مقداری آرد روی آن ها الک کنید، سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید.

مرحله نهم

سپس دمای فر برقی را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید نان ها به مدت 20 دقیقه در فر بپزند تا سطح آن طلایی شود، اگر از فر گازی برای پخت نان ها استفاده می کنید، دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. .

مرحله دهم

سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا نان ها کمی خنک شوند سپس نان ها را به آرامی از روی کاغذ پخت جدا کنید تا خرد نشوند سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند. می توانید آنها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید

مرحله یازدهم

سپس به سلیقه خود می توانید روی نان را با پسته، پودر نارگیل، پودر کاکائو یا شکلات رنده شده تزیین کنید، سپس مقداری پاپیون را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان صبحانه ای سالم و مقوی همراه با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا