آشپزی

طرز تهیه نان کرمدار با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان کرمدار را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان کاسترد

نان خامه ای یکی از انواع نان های خوشمزه است که بافتی شبیه به شیرینی دانمارکی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان کاسترد برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
آرد نان شیک 300 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
قند 1 قاشق چایخوری
خمیر مخمر 4 گرم
روغن مایع 30 گرم
شیر نر 170 گرم
مواد لازم برای خامه میانی
زرده 2 عدد
شیر نر 1 و ¼ فنجان
وانیل ⅓ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
کره 10 گرم
مواد لازم برای شکوفه سیب
یک سیب 2 عدد وسط
قند 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
اب 1 فنجان
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره
یک تخم مرغ 1 قطعه
وانیل نوک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه نان کاسترد

مرحله اول

برای تهیه یک نان خامه ای خوشمزه در ابتدای کار همه مواد خنک شده را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. حالا آرد نان فوق العاده را به همراه نمک، شکر و مایه خمیر در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس شیر را کم کم به کاسه اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا خمیر در ظرف جمع شود. وقتی خمیر نرم و چسبناکی به دست آوردید، شیر اضافه نکنید و روی سطح کار قرار دهید.

سطح سوم

حالا خمیر را به مدت 2 دقیقه خوب ورز می دهیم سپس کم کم روغن مایع را اضافه می کنیم و به مدت 15 دقیقه درست ورز می دهیم تا چسبندگی خمیر از بین برود. سپس خمیر را در یک کاسه روغنی بریزید.

مرحله چهارم

سپس روی کاسه را با درب بپوشانید و خمیر را به مدت 1 ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا ور بیاید و حجم آن دو برابر شود. در این فاصله خامه میانی مارشمالو را درست می کنیم.

مرحله پنجم

برای این کار زرده را با شکر و نشاسته ذرت در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن خوب مخلوط کنید. حالا شیر را کم کم به قابلمه اضافه کنید و با همزن خوب هم بزنید.

مرحله ششم

حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید و مدام هم بزنید تا مخلوط به قوام فرنی برسد. سپس وانیل را به همراه کره به قابلمه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره آب شود سپس از روی حرارت بردارید.

مرحله هفتم

حالا روی کرم را کاملا با پلاستیک بپوشانید تا از چسبیدن آن جلوگیری شود و در دمای اتاق استراحت دهید تا خنک شود. سپس سیب ها را شسته و بدون اینکه پوست آن را برداریم به دو قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله هشتم

سپس سیب را به ورقه های نازک برش دهید، سپس هر تکه را به دو قسمت تقسیم کنید. حالا برش های سیب را با شکر، آبلیموی تازه، آب و کره در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله نهم

حالا قابلمه را روی اجاق بگذارید، سپس اجازه دهید 3 دقیقه بپزد تا برش های سیب نرم شوند. بعد از این مدت، برش های سیب را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.

مرحله دهم

وقتی ورقه های سیب کاملا خنک شدند 7 عدد سیب را روی سطح کار قرار می دهیم تا لبه های آنها روی هم قرار گیرد. سپس از ابتدا به آرامی می پیچیم تا سیب ها شبیه گل رز شوند.

مرحله یازدهم

پس از استراحت خمیر، آن را ورز دهید تا پف اضافی آن گرفته شود، سپس آن را به 7 قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس هر قسمت را به درستی برداشته و سینی فر را با کاغذ نسوز می پوشانیم.

مرحله دوازدهم

حالا کیک های اسفنجی را با فاصله از هم در سینی فر می گذاریم و با کیسه فریزر روی آن ها را می پوشانیم و به مدت 10 دقیقه استراحت می دهیم. بعد از این مدت خمیر را زیر یک کاسه فشار دهید.

مرحله سیزدهم

حالا قسمت خالی خمیر را با دست بچینید تا به شکل کاسه درآید سپس دوباره روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید و 45 دقیقه استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

مرحله چهاردهم

15 دقیقه قبل از پایان استراحت خمیر، فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس کاسترد را داخل حفره خمیر بریزید و گل رز تهیه شده از سیب را در مرکز کاستارد قرار دهید.

مرحله پانزدهم

حالا دور خمیر را با قلم مو مخلوط تخم مرغ و وانیل بمالید سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید تا نان ها به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. بعد از این مدت در خدمتشان هستیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا