آشپزی

طرز تهیه نان کره ای با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نان کره ای را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نان کره ای

نان کره ای یکی از انواع نان بین المللی خوشمزه و ساده است که معمولا برای شام یا صبحانه آماده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه نان کره ای برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای نان کره ای
شیر ولرم 1 فنجان
قند 3 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
کره 100 گرم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ 2 عدد
ارد 3 و نیم تا 4 لیوان
زرده 2 عدد
کنجد کافی

طرز تهیه نان کره ای

مرحله اول

برای تهیه نان کره ای لذیذ در ابتدای کار مایه را با 1 قاشق غذاخوری شکر و آب گرم در ظرف مناسبی ریخته و هم می زنیم سپس روی کاسه را می پوشانیم و اجازه می دهیم مایه به مدت 10 دقیقه عمل کند.

مرحله دوم

حالا سفیده را از زرده جدا می کنیم و به همراه بقیه شکر و نمک در ظرفی جداگانه می ریزیم. سپس کره را روی حرارت غیر مستقیم کتری گرم کنید تا کاملا ذوب شود سپس آن را به سفیده ها اضافه کنید.

سطح سوم

در این مرحله مخلوط پروتئین را با همزن دستی هم می زنیم تا ساختار پروتئینی از انعقاد خارج شود. سپس مخلوط پروتئین را به مایه اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند.

مرحله چهارم

در این مرحله آرد را داخل الک بریزید سپس 3 بار الک کنید. سپس 3 پیمانه آرد را به مخلوط سفیده تخم مرغ و مایه اضافه کنید و مخلوط کنید سپس بقیه آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا که خمیر نرمی به دست آمد، آرد را قطع می کنیم. سپس خمیر را به مدت 5 دقیقه ورز می دهیم تا یکدست شود سپس داخل کاسه را با کمی روغن مایع آغشته کرده و خمیر را در ظرف می گذاریم.

مرحله ششم

در این مرحله، کاسه را با یک کیسه فریزر و یک حوله چای تمیز بپوشانید، سپس بگذارید به مدت 1 ساعت تا 1 ساعت و 30 دقیقه در دمای اتاق بماند تا حجم آن دو برابر شود. بعد از این مدت خمیر را ورز می دهیم تا پف کند.

مرحله هفتم

حالا خمیر را به 2 قسمت مساوی تقسیم می کنیم و روی کاغذ روغنی می گذاریم. سپس خمیر را با وردنه به قطر 1 سانتی متر پهن می کنیم سپس روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم و 30 دقیقه استراحت می دهیم.

مرحله هشتم

در این مرحله بعد از گذشت این مدت خمیر را به دلخواه فرم می دهیم سپس زرده را با چنگال هم می زنیم و برس را داخل زرده فرو می کنیم سپس روی خمیر مالیده و کنجد می پاشیم.

مرحله نهم

حالا فر را روی 200 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم سپس میگذاریم فر کاملا گرم شود. سپس خمیر را به همراه کاغذ کره به سینی فر منتقل می کنیم سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.

مرحله دهم

در این مرحله اجازه دهید تا کره به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته شود. سپس بعد از گذشت این مدت نان را از فر خارج کرده و بلافاصله با کره یا روغن میمالیم تا براق و لطیف شود. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا