آشپزی

طرز تهیه نان کره ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان کره ای

نان کره ای یکی از انواع نان لذیذ و نفیس است که طعم عالی و فوق العاده ای دارد و سطح آن ترد است و داخل آن نرم و لطیف است و بسیار راحت و سریع آماده می شود. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه نان کره ای برای سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
آرد نان شیک 280 گرم
اب 83 میلی لیتر
مخمر فوری 3 و نیم گرم
شیر نر 83 میلی لیتر
قند 24 گرم
نمک 2 گرم
کره 28 گرم
کره برای بین خمیر 115 گرم

طرز تهیه نان کره ای

مرحله 1: آرد، شکر، نمک و شیر را با هم مخلوط کنید

ابتدا در یک کاسه بزرگ یا کاسه ماشین خمیر مقداری آرد را که از قبل الک کرده اید و بافت آن سبک و یکدست شده بریزید سپس شکر و کمی نمک به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس کمی مواد شیر بریزید. ..

مرحله 2: مخمر و آب را اضافه کنید

سپس خمیر مایه فوری را به مواد اضافه کنید و سپس آب را روی مخلوط مواد بریزید و خوب مخلوط کنید و حدود 3 تا 4 دقیقه ورز دهید تا بافت یکنواخت شود سپس کره ای را که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه کنید. عناصر.

مرحله 3: ورز دادن خمیر و استراحت اولیه

مخلوط را به مدت 8 تا 10 دقیقه ورز دهید تا کره کاملا با مواد مخلوط شود و خمیر نرمی به دست آید، سپس روی خمیر را با پلاستیک یا سلفون بپوشانید و به مدت 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید. دقیقه

مرحله 4: دوباره ورز دهید و خمیر را برای مدت طولانی تری بگذارید

سپس 3-4 دقیقه دیگر خمیر را خوب ورز می دهیم و دوباره روی آن را با پلاستیک یا سلفون می پوشانیم و 45-50 دقیقه دیگر در دمای محیط می گذاریم تا حجمش دو برابر شود و ور بیاید.نان ها بافت بهتری دارند.

مرحله 5: خمیر را در یخچال قرار دهید

بعد از این مدت خمیر را به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب شل شود و کاملا سفت و سفت شود سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و کمی ورز دهید و به گلوله های 50 گرمی حدود 8 تا 9 عدد تقسیم کنید. معامله می شود .

مرحله 6: چانه های خمیر را باز کنید

سپس هر چانه را روی یک سطح صاف قرار دهید و به صورت دایره ای به قطر تقریبی 18 سانتی متر بغلتانید، سپس کمی روغن به خمیر بمالید و تمام سطح آن را پخش کنید، سپس خمیر بعدی را روی خمیر اول بغلتانید. قرار دادم.

مرحله 7: روی لایه های خمیر کره بمالید

سپس دوباره کره و به همین ترتیب همه خمیر را آماده کرده و روی هم می چینیم سپس روی خمیر را کاملا با نایلون می پوشانیم و سپس در یخچال قرار می دهیم و از عصر تا صبح می گذاریم خوب استراحت کنند و مزه دار شوند. کره کاملاً به خمیر می رسد

مرحله 8: پخش نهایی خمیر

بعد از این مدت خمیر را روی سطح صافی منتقل کرده و به قطر 24 سانتی متر پهن کنید، سپس با استفاده از چاقوی تیز یا غلتک پیتزا خمیر را به 8 مثلث مساوی تقسیم کنید، سپس یک برش کوچک در امتداد لبه پهن خمیر ایجاد کنید. مثلث.ایجاد

مرحله 9: خمیر را با رول باز کنید

سپس خمیر را از لبه پهنش رول کنید و بعد داخل سینی کاغذ نسوز بچینید و خمیر رول شده را با فاصله در آن بچینید و بعد حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم در دمای محیط استراحت دهید. شکل.

مرحله 10: پخت نان در فر

سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید نان ها به مدت 20 دقیقه خوب بپزند تا سطح نان ها طلایی شود و داخل نان ها کاملا پخته شود.

مرحله یازدهم: المنت بالایی فر را روشن کنید

اگر سطح نان طلایی نشد می توانید عنصر رویی را به مدت دو دقیقه روشن کنید تا روی سطح خمیر خوش رنگ شود.فراموش نکنید در زمان پخت یک ظرف آب داغ در فر قرار دهید. بخار می کند و از خشک شدن نان جلوگیری می کند.

مرحله 12: نان ها را پس از پخت خنک کنید

بعد از پخت نان، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس نان کره ای را به آرامی از روی کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید، سپس به سلیقه خود کمی عسل روی آنها بریزید. سلیقه و ترجیحات..

مرحله 13: نان کره ای را با عسل یا شکلات و آجیل تزئین کنید

به جای عسل می توانید از مقداری شکلات آب شده استفاده کنید و روی نان رول ها بریزید و سپس روی آنها را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده و خلال بادام تزئین کنید و سپس مقداری نان کره ای را در ظرف مناسبی قرار دهید. بالا در نهایت، نان کره ای را به عنوان یک صبحانه سالم و مغذی یا به عنوان یک نان صبحانه پیچیده خوشمزه همراه با چای و انواع دارچین سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا