طرز تهیه نان کندو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه نان کوشر
نان لانه زنبوری یکی از نان های بین المللی ساده و خوشمزه است که معمولا برای شام درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله. طرز تهیه نان کوشر برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای نان | |
آب ولرم | 1 فنجان |
مخمر فوری | 1 قاشق غذاخوری |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
آرد سفید | 2 و نیم لیوان |
شیرخشک | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | ¼ فنجان |
پنیر خامه ای | کافی |
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره |
|
زرده | 1 قطعه |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد | کافی |
طرز تهیه نان کوشر
مرحله اول
برای تهیه یک نان خوش طعم، در ابتدای کار، آب گرم، مایه مایه فوری، شکر، نمک و ۱ پیمانه آرد را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند، سپس درب ظرف را ببندید.
مرحله دوم
در این مرحله اجازه دهید مخلوط مایه 10 دقیقه بماند تا عمل کند. سپس بعد از این مدت بقیه آرد را به همراه شیر خشک در صافی ریخته و به مخلوط مایه اضافه می کنیم.
سطح سوم
حالا کره را به مواد اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست نچسبد. اگر نان کمی چسبناک بود، کمی آرد اضافه کنید و دوباره ورز دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود.
مرحله چهارم
در این مرحله خمیر را به گلوله های کوچک تقسیم می کنیم سپس مقداری پنیر خامه ای وسط گلوله ها می ریزیم و دوباره گلوله درست می کنیم. سپس سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم سپس چانه ها را با کمی فاصله داخل آن می گذاریم.
مرحله پنجم
حالا روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید، سپس بگذارید خمیر به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت کند تا خمیر غلیظ شود. سپس بعد از گذشت این مدت، زرده را به همراه زعفران دم کرده در ظرف مناسبی ریخته و مخلوط کنید.
مرحله ششم
در این مرحله قلم مو را به مواد دستمال آغشته می کنیم سپس روی چانه ها می مالیم و مقداری کنجد روی چانه ها می پاشیم. سپس فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود.
مرحله هفتم
حالا قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس نان را در فر می گذاریم تا دور آن کاملا طلایی شود. سپس وقتی نان کاملا پخت، گریل را روشن می کنیم و می گذاریم روی نان طلایی و زیبا شود.
مرحله هشتم
در آخر وقتی نان پخت، ظرف را از فر خارج کرده و اجازه دهید نان کاملا خنک شود. سپس نان را مطابق ذائقه خود با عسل، مربا، نوتلا و … سرو می کنیم. نوش جان.