آشپزی

طرز تهیه نان کندو پنیری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه نان پنیری

نان پنیری یکی از نان های خوشمزه و معطر است که برای یک صبحانه سبک بسیار مناسب است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه نان کوشر پنیر همچنان ادامه دارد سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای نان پنیری
آرد سفید 300 گرم
قند 30 گرم
نمک 4 گرم
مخمر فوری 5 گرم
شیر خشک قنادی 30 گرم
تقویت کننده (قابل جابجایی) 2 گرم
کره 50 گرم
یک تخم مرغ 1 قطعه
شیر نر 150 گرم
پنیر خامه ای 100 گرم
مواد تشکیل دهنده دستمال
یک تخم مرغ 1 قطعه
شیر نر 1 قاشق غذاخوری
کنجد کافی

طرز تهیه نان پنیری

مرحله اول

برای تهیه یک پای خوشمزه با پنیر در ابتدای کار تمام مواد خنک شده را از یخچال خارج کرده و در فضای آشپزخانه قرار می دهیم تا دمای آنها کاملا با دمای محیط هماهنگ شود. حالا آرد را 3 بار الک کنید.

مرحله دوم

سپس آرد الک شده را به همراه شیر خشک، مایه مایه فوری، شکر، نمک و در صورت تمایل مواد بهبود دهنده داخل کاسه خمیر بریزید. حالا مواد خشک را کمی مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شوند.

سطح سوم

در این مرحله تخم مرغ را به کاسه اضافه کنید و همزن را با سرعت کم روشن کنید سپس شیری را که به دمای محیط رسیده است به تدریج به کاسه اضافه کنید و به مدت 10 تا 15 دقیقه با همزن برقی با دور تند خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

در 5 دقیقه آخر هم زدن، نیمی از کره را به کاسه اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کره جذب خمیر شود. وقتی خمیر نرمی به دست آمد که به دست نچسبد و کشدار باشد، هم زدن را متوقف می کنیم.

مرحله پنجم

حالا سطح کار را با کمی روغن مایع چرب کنید سپس خمیر را روی آن قرار دهید. سپس روی خمیر را با کیسه فریزر روغنی بپوشانید و خمیر را به مدت 45 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید تا غلیظ شود.

مرحله ششم

بعد از این مدت ظرفی را انتخاب کنید که در برابر حرارت مقاوم باشد و روی آن را با کمی روغن مایع بپوشانید. حالا 30 گرم خمیر را از خمیر جدا می کنیم سپس کمی در دست باز می کنیم و 1 قاشق چایخوری پنیر خامه ای وسط آن می گذاریم.

مرحله هفتم

در مرحله بعد خمیر را ورز دهید تا پنیر خامه ای وسط آن پنهان شود سپس آن را در قالب چرب شده با فاصله از هم بچینید و تا زمانی که مواد تمام شود ادامه دهید. حالا دوباره روی خمیر را با کیسه فریزر بپوشانید.

مرحله هشتم

سپس خمیر را برای بار دوم به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود. در این فاصله فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید و اجازه دهید فر کاملا گرم شود.

مرحله نهم

بعد از اینکه بقیه خمیر تمام شد، تخم مرغ را با شیر مخلوط می کنیم و با دستمال خمیر را پهن می کنیم و روی آنها را کنجد می پاشیم. سپس ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید نان به مدت 30 دقیقه بپزد.

مرحله دهم

بعد از این مدت که نان کاملا پخت و طلایی شد، ظرف را از فر خارج کرده و با باقی مانده کره روی نان را با قلم مو بمالید تا معطر و براق شود. در آخر اجازه دهید نان خنک شود و سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا