طرز تهیه ناگت مرغ بازاری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ناگت مرغ بازاری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه ناگت مرغ بازاری
لقمه مرغ یکی از غذاهای آماده و خوشمزه بین المللی است که برای روزهایی که زمان کافی برای پخت نداریم گزینه بسیار مناسبی است تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه ناگت مرغ بازاری برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ بدون استخوان | 500 گرم |
نان تست | 4 عدد |
شیر نر | ¼ فنجان |
زنجبیل | 1 قطعه کوچک |
سیر | 2 قرص |
سس سویا | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل | 1 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ½ قاشق چایخوری |
نمک | 2 قاشق چایخوری |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
آرد پخت | 1 فنجان |
آرد سوخاری پانکو | 2 فنجان |
روغن مخصوص سرخ کردن | کافی |
طرز تهیه ناگت مرغ بازاری
مرحله اول
من آماده می کنم ناگت مرغ ساده و خوشمزه ابتدا قسمت های قهوه ای رنگ دور نان تست را جدا می کنیم سپس قسمت های نرم نان تست را برش می دهیم و در ظرف می ریزیم. سپس شیر را به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا کاسه را کنار می گذاریم تا نان ها خوب خیس بخورند و نرم شوند. بعد سینه های مرغ را داخل غذاساز ریخته و کاملا پوره می کنیم سپس نان تست خیس خورده را به غذاساز اضافه می کنیم.
نکته: نان خیس خورده را قبل از افزودن به مرغ باید با دست فشار دهید تا شیر اضافی گرفته شود تا بافت لقمه شل نشود.
سطح سوم
در این مرحله سیر، زنجبیل، سس سویا، پاپریکا، نمک و فلفل را به غذاساز اضافه کنید. حالا چند بار نبض میزنیم تا مواد کاملا یکدست بشه. توجه داشته باشید که لازم نیست مواد را تبدیل به خمیر کنید.
مرحله چهارم
کافی است مواد یکسان باشد. سپس مواد را در ظرف مناسبی بریزید و کمی ورز دهید سپس مخلوط لقمه را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیلی به قطر حدود 7 تا 8 میلی متر پهن کنید.
مرحله پنجم
حالا مواد ناگت را با چاقو یا شکل دلخواه به قطعات 3*3 سانتی متری برش می دهیم. سپس دست هایمان را خیس می کنیم و هر تکه را روی کاغذ روغنی می چینیم و در سینی مناسب می چینیم.
مرحله ششم
بعد از اینکه همه لقمه ها را آماده کردیم، سینی را کاملا سلفون می کنیم و به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار می دهیم تا لقمه ها سفت شوند. در همین حین تخم مرغ ها را در ظرفی بریزید.
مرحله هفتم
حالا مقداری نمک و فلفل اضافه کنید و با چنگال خوب هم بزنید تا بافت تخم مرغ از حالت انعقاد خارج شود. آرد سفید و بیکینگ پودر را در دو کاسه جداگانه بریزید و آنها را در مقابل خود قرار دهید.
مرحله هشتم
در این مرحله یک تابه عمیق روی اجاق می گذاریم و به اندازه ای روغن اضافه می کنیم که لقمه ها در حین سرخ شدن در روغن شناور شوند. توجه داشته باشید که حرارت زیر ماهیتابه باید کم باشد و روغن کاملا داغ شود.
مرحله نهم
حالا لقمه ها را از کاغذ پخت خارج می کنیم سپس ابتدا در آرد ساده و سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری پانکو میغلطانیم و به آرامی داخل روغن داغ می ریزیم تا کاملا سرخ شوند.
مرحله دهم
بعد از اینکه یک طرف لقمه ها طلایی شد، آن ها را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم قهوه ای شود. در آخر لقمه ها را روی حوله قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود سپس با سس دلخواه سرو کنید.
5
16