آشپزی

طرز تهیه نخود فرنگی پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه نخود فرنگی پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه نخود و پلو

نخود پلو یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که می توان آن را به روش های مختلف تهیه کرد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه نخود پلو به این لینک مراجعه کنید. و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 3 فنجان
نخود فرنگی 2 فنجان
گوشت چرخکرده 200 گرم
پیاز 2 عدد وسط
زعفران آب پز 2 قاشق غذاخوری
رازیانه خشک 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل کافی
پودر سیر و زنجبیل کافی
ادویه کاری و دارچین کافی

طرز تهیه نخود و پلو

مرحله اول

برای پختن نخود و برنج ابتدا برنج را در ظرف آب ریخته و کمی نمک اضافه کنید سپس برنج را از 30 دقیقه تا چند ساعت بسته به تازگی برنج خیس کنید. هر چه برنج تازه تر باشد نیاز به خیساندن کمتری دارد.

مرحله دوم

در حالی که برنج خیسانده است، پیاز را نگینی خرد کنید، سپس ظرف مناسبی روی اجاق بگذارید و کمی روغن اضافه کنید. سپس پیاز را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید.

سطح سوم

بعد از اینکه پیاز کمی تغییر رنگ داد، گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل، ادویه کاری، دارچین، پودر سیر و زنجبیل به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت چرخ کرده سرخ شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه گوشت خوب سرخ شد، زعفران دم کرده را اضافه کنید و پس از مخلوط شدن مواد، ظرف را از روی حرارت بردارید. سپس نخودها را با 2 فنجان آب در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله پنجم

در این مرحله قابلمه را روی اجاق می گذاریم تا نخودها به مدت 20 تا 30 دقیقه بپزند و پس از آن آبکشی می کنیم. در مرحله بعد یک ظرف مناسب را تا نیمه از آب پر کنید سپس 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا قابلمه را روی اجاق می گذاریم و می گذاریم آب بجوشد سپس برنج خیس شده را به قابلمه اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آب دوباره بجوشد. حالا دوباره 8 تا 10 دقیقه صبر می کنیم.

مرحله هفتم

بعد از 8 دقیقه دانه های برنج را زیر دندان تست می کنیم، اگر دانه های برنج نرم و دانه های آن کمی چسبنده بود باید برنج را آبکشی کنیم. بعد از آن چند قاشق روغن در ظرف مناسبی ریخته می شود.

مرحله هشتم

حالا قابلمه را روی اجاق می گذاریم تا روغن داغ شود، سپس به سلیقه خود سیب زمینی خلال شده یا نان لواش را برای ته دیگ انتخاب می کنیم و ته قابلمه می گذاریم و کمی صبر می کنیم تا کف قابلمه شود. قابلمه کمی سرخ شده است.

مرحله نهم

حالا یک لایه برنج کف قابلمه بریزید سپس مقداری نخود فرنگی، مخلوط رازیانه خشک و چرخ کرده را روی برنج بریزید. به همین ترتیب مواد را به ترتیب داخل قابلمه می ریزیم سپس درب قابلمه را می گذاریم.

مرحله دهم

حالا برنج را به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت می گذاریم بجوشد سپس در قابلمه را هم می زنیم تا یکدست شود. در آخر نخودها را در بشقاب گذاشته و با زرشک یا مواد دیگر به سلیقه خود تزئین کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا