آشپزی

طرز تهیه هریسه گوشت بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه هاریسا با گوشت

در قلب هر فرهنگی، غذاهایی وجود دارد که نه تنها نیازهای جسمی را برآورده می کند، بلکه روح انسان را با خاطرات، عشق و نسل ها داستان تغذیه می کند. یکی از این غذاهای قدیمی و محبوب که ریشه در تاریخ غنی آشپزی خاورمیانه دارد، هریسا گوشت است. این غذای مقوی و مقوی با ترکیبی از گوشت لذیذ، بلغور نرم و ادویه های معطر می تواند هر سفره ای را به ضیافتی برای حواس تبدیل کند.

برای تهیه هریسا گوشت ابتدا بلغور گندم و گوشت گوسفند را همراه با برگ بو و یک چوب دارچین در آب جوش بریزید. بعد از اینکه پیاز مناسب را اضافه کردید و فرآیند پخت با حرارت کم را طی کردید، گوشت را خرد کرده و دوباره به مخلوط اضافه کنید. در آخر طعم را با ادویه و زردچوبه تفت دادن در روغن کامل می کنیم. این غذای سنتی با گردو تزیین شده و آماده سرو است.

یک سوال اندازه ی
بلغور گندم 500 گرم
چوب دارچین 2 عدد
پیاز 2 عدد
گوشت بره و گوسفند 1 کیلوگرم
روغن جامد 1/2 فنجان
برگ های بزرگ معطر 3 عدد
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
نمک کافی
گردو کافی
پودر فلفل سیاه کافی

طرز تهیه هاریسا با گوشت

مرحله 1: تهیه بلغور و گوشت

ابتدا بلغور گندم را با دقت تمیز کنید سپس خوب بشویید و کنار بگذارید. سپس گوشت گوسفند را با دقت بشویید. یک قابلمه بزرگ را با آب کافی پر کنید و آن را به جوش آورید.

مرحله 2: مواد را به قابلمه اضافه کنید

پس از جوش آمدن آب، آرد گندم و گوشت گوسفند را به همراه برگ بو و چوب دارچین به آب در حال جوش اضافه کنید. این ترکیبات باعث انتقال طعم و عطر غنی گوشت و بلغور می شود.

مرحله 3: پیاز را اضافه کنید

پیاز را پوست بگیرید و به درستی به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید. پیاز به غذا طعم و عطر می بخشد و آن را غنی تر می کند.

مرحله 4: اولین جوش

بگذارید مواد کمی بجوشد سپس حرارت گاز را کم کنید تا مخلوط به آرامی و کاملا بجوشد. این فرآیند پخت آهسته طعم ها را به خوبی یکپارچه می کند.

مرحله 5: بدون هم زدن بپزید

از هم زدن مخلوط در حین پخت خودداری کنید. هم زدن باعث می شود بلغور خوب نپزد و بافت دلخواه را نگیرد.

مرحله 6: پخت طولانی مدت

حدود سه ساعت روی حرارت خیلی کم گذاشتم هاریسا بپزه. در این مدت در قابلمه را می بندند تا بخار داخل آن هاریسا و لعاب را نرم کند.

مرحله 7: گوشت را جدا کرده و ریش ریش کنید

پس از اتمام زمان پخت، گوشت را از قابلمه خارج کرده و آن را رنده کنید. سپس گوشت گاو رنده شده را دوباره به مخلوط اضافه کنید. چوب های پیاز و دارچین نیز به دلیل چاشنی بودن آنها جدا می شوند.

مرحله هشتم: سمولینا را نرم کنید

در صورت نیاز، هاریشی را با پشت قاشق فشار دهید تا بلغور نرم شود. این باعث می شود هاریشی بافتی یکنواخت تر و خوش طعم تر داشته باشد.

مرحله 9: ادویه جات را اضافه کنید

در این مرحله نمک و پودر فلفل را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا طعم ها خوب با هم ترکیب شوند.

مرحله 10: زردچوبه را در روغن سرخ کنید

داخل تابه ای روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، شعله را خاموش کرده و زردچوبه را اضافه کنید. این مخلوط را بدون هم زدن روی هریسا بریزید تا طعم و رنگ خوبی به آن بدهد.

مرحله یازدهم: حریشه را تزئین کنید

برای تزیین می توانید از گردو و پیازچه استفاده کنید. این تزیین نه تنها زیبایی غذا را تکمیل می کند، بلکه ترکیب طعم فوق العاده ای به آن می دهد. هریسه هم اکنون آماده سرو است و می توانید از این غذای سنتی و بسیار مقوی لذت ببرید.

آشنایی با سایر غذاهای ماه مبارک رمضان

هریسه گوشت با طعمی سرشار و دلچسب یکی از غذاهای پرطرفدار و سنتی است که در بسیاری از منازل به ویژه در ماه مبارک رمضان به عنوان یکی از غذاهای اصلی افطار تهیه می شود. این غذای گرم و لذیذ با قابلیت تامین انرژی و مواد مغذی مورد نیاز بدن پس از ساعت ها روزه داری، گزینه ای ایده آل برای افطار محسوب می شود. اگر می خواهید غذاهای ویژه ماه مبارک رمضان را کشف کنید و بیشتر بدانید و می خواهید به وعده های افطاری خود تنوع دهید، پیشنهاد می کنیم به مقاله ما در این زمینه مراجعه کنید تا با طیف گسترده ای از دستور العمل های جالب و ایده های آشپزی در این مبارک آشنا شوید. ماه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا