طرز تهیه هزاری ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه هزاران ماهی
هزاری یکی از غذاهای سنتی و لذیذ جنوب کشورمان است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه هزاران ماهی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
برنج | 2 لیوان |
پیاز | 1 قطعه |
فیله ماهی | 300 گرم |
فلفل قرمز | 1 قطعه |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل، پودر لیمو عمانی و زردچوبه | کافی |
طرز تهیه هزاران ماهی
مرحله اول
برای تهیه ماهی خزری لذیذ ابتدا فیله ماهی را مکعبی کرده سپس در ظرف مناسبی قرار می دهیم. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو عمانی و زردچوبه را به فیله ماهی اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در این مرحله روغن زیتون را به فیله ماهی اضافه می کنیم سپس فیله ماهی را به مدت ۲ دقیقه ماساژ می دهیم تا طعم ها گرفته شود. سپس روی کاسه فیله ماهی را با سلفون بپوشانید.
سطح سوم
حالا اجازه دهید فیله ماهی به مدت 30 دقیقه در یخچال بماند تا طعم دار شود. سپس پس از گذشت این مدت، فلفل را بشویید و به قطعات کوچک برش دهید، سپس پیاز را پوست بگیرید.
مرحله چهارم
در این مرحله پیاز را شسته سپس خلال می کنیم. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد قرار می دهیم سپس 1 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.
مرحله پنجم
حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن مایع می ریزیم و بلافاصله پیازها را داخل ماهیتابه می ریزیم سپس تفت می دهیم تا پیازها روشن شده و شیشه ای شوند. سپس فیله ماهی را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله فیله ماهی طعم دار شده را در تابه بریزید و تفت دهید تا ماهی کاملا پخته و سرخ شود. سپس فلفل را به فیله ماهی اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا بوی خامی فلفل گرفته شود.
مرحله هفتم
حالا برنج را شسته سپس به همراه زردچوبه به آب در حال جوش اضافه می کنیم و اجازه می دهیم برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب در حال جوش بماند تا پخت اولیه تمام شود و برنج دور برنج نرم و مغز آن نرم شود. کمی چسبنده
مرحله هشتم
در این مرحله یک قابلمه مناسب انتخاب می کنیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و ته دیگ مورد نظر را در آن فیکس می کنیم. سپس نیمی از برنج را در قابلمه بریزید و مخلوط فیله ماهی را روی برنج بریزید.
مرحله نهم
در این مرحله بقیه برنج را روی مواد می ریزیم سپس درب قابلمه را می بندیم و روی قابلمه می گذاریم. سپس شعله پخش کننده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی شعله پخش کننده قرار می دهیم.
مرحله دهم
در نهایت هزار ماهی را به مدت 45 دقیقه روی اجاق گاز می گذاریم تا دم بکشد. سپس بعد از گذشت این مدت قابلمه را از روی حرارت برداشته و پلو را هم زده و در ظرفی گذاشته و سرو می کنیم. نوش جان.