طرز تهیه همبرگر بوقلمون با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه همبرگر بوقلمون را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه همبرگر بوقلمون
همبرگر بوقلمون یکی از انواع فست فودهای خوشمزه و سالم است که طبق دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه همبرگر بوقلمون برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 3 نفر | |
ساق و سینه بوقلمون | 300 گرم |
پیاز | 1 عدد وسط |
سیر | 2 قرص |
جعفری | 1 کاسه کوچک |
سس مایونز و خردل | هر کدام 1 قاشق غذاخوری |
پیتزا با پنیر | 2 قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | 2 قاشق غذاخوری چاشنی |
نان برگر | 3 عدد |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و قرمز | کافی |
پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا | کافی |
مواد لازم برای سس |
|
خيار شور | 1 عدد وسط |
پیاز | 1 عدد کوچک |
سس مایونز | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | کافی |
فلفل | کافی |
طرز تهیه همبرگر بوقلمون
مرحله اول
برای تهیه همبرگر بوقلمون خوشمزه ابتدا گوشت بوقلمون را از استخوان جدا کرده و در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. حالا پیاز را نگینی خرد کرده و از صافی رد کنید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرحله دوم
حالا سیر رنده شده را به همراه مایونز، سس خردل، پنیر پیتزا، زعفران خیس خورده و مقداری نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز و پاپریکا به کاسه اضافه کنید، سپس خوب مخلوط کنید.
سطح سوم
در مرحله بعد جعفری تازه را نگینی خرد کرده و به همراه آرد سوخاری به کاسه اضافه کنید سپس خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. حالا روی کاسه را با کیسه فریزر بپوشانید.
مرحله چهارم
حالا مواد برگر را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند. در این فاصله سس ترشی را با رنده کردن خیارشور روی رنده ریز آماده می کنیم.
مرحله پنجم
حالا پیاز را با دندان های ریز رنده شده رنده کرده و همراه با خیارشور، سس مایونز و کمی فلفل سیاه و آبلیمو در ظرف مناسبی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس در یخچال بگذارید.
مرحله ششم
بعد از ۱ ساعت ظرف را از یخچال خارج کرده و تابه ای را با روغن روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن خوب داغ شود. سپس مواد برگر را به اندازه یک نارنگی درشت جدا کرده و به شکل برگر در آورید.
مرحله هفتم
حالا برگر را در تابه بریزید و دو طرف آن را کاملا سرخ کنید. در آخر همبرگر بوقلمون را با سس خیارشور، کلم سفید، گوجه فرنگی، پیاز، پنیر گودا و سس کچاپ بین نان همبرگر گذاشته و سرو می کنیم. نوش جان.
5
2