آشپزی

طرز تهیه هویج پلو رزا منتظمی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه هویج پلو رزا منتظمی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز پخت هویج پلو برنجی ساده

برنج یکی از محبوب ترین و پرمصرف ترین مواد غذایی در جهان است. ضمن اینکه این غذا به روش های مختلفی تهیه و سرو می شود. مخلوط پلو یا مخلوط پلو بسته به مواد مخلوط شده با آن متفاوت است و به جای اینکه خورش و برنج را جداگانه سرو کنند با هم پخته و سرو می شوند که طرفداران زیادی دارد. برنجی که در این دستور تهیه می شود، هویج پلو است که یک غذای بسیار خوشمزه و اصیل ایرانی به شمار می رود. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه هویج پلو رزا نجیری در ادامه با و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
هویچ درشت رنده شده یک و نیم یا دو لیوان
سینه مرغ خرد شده 2 عدد
پیاز 1 قطعه بزرگ
نمک و فلفل و زردچوبه 2 قاشق چایخوری
برنج دو و نیم لیوان
خلال زرشک و پسته کافی
رافران آب پز کافی
آب لیمو نصف قاشق چایخوری

طرز پخت هویج پلو برنجی ساده

مرحله اول

من آماده می کنم هویج برنج با مرغ در ابتدای کار برنج را شسته و با کمی آب و نمک حدود 30 دقیقه تا چند ساعت خیس می کنیم. زمان خیساندن برنج به تازگی آن بستگی دارد، یعنی اگر برنج ما تازه باشد حدود نیم ساعت خیساندن کافی است. یک قابلمه آب روی اجاق می گذاریم تا بجوشد. برنج و نمک و کمی روغن را اضافه کنید و بگذارید بپزد.

مرحله دوم

وقتی برنج نیم پز شد آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. هویج را بشویید و رنده کنید. سپس تابه ای را با کمی کره یا روغن روی اجاق می گذاریم تا داغ شود. هویج را در آن با حرارت ملایم سرخ کنید.

سطح سوم

شکر و آبلیمو را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. سپس به صورت ورقه ای برش داده و در تابه با کمی روغن تفت می دهیم.

مرحله چهارم

وقتی پیاز سرخ شد، سینه مرغ را مکعبی برش می دهیم و همراه با ادویه ها به پیاز اضافه می کنیم و تفت می دهیم. مقداری زعفران پخته شده به مرغ اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر زعفران به خود بگیرد.

مرحله پنجم

درب تابه را می بندیم و 15 دقیقه می گذاریم تا مغز پخته شود. سپس مرغ را از روی آتش برمی داریم. زرشک را کمی تفت دهید و کنار بگذارید. می توانید مواد برنج را در قابلمه بریزید و بگذارید با هم بپزند.

مرحله ششم

یا برنج را جداگانه داخل قابلمه بریزید و بجوشانید. هنگام سرو هویج تفت داده شده و مرغ و زرشک را به آن اضافه کنید. سلیقه ای است اما وقتی برنج با هویج خورش می شود طعم بهتری دارد. برای تزیین می توان از خلال پسته و بادام استفاده کرد.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا