طرز تهیه وافل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه وافل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه وافل
وافل یکی از شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر خاورمیانه طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه وافل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای وافل |
|
یک تخم مرغ | 2 عدد |
شیر نر | 1.5 فنجان |
روغن مایع | ½ فنجان |
ارد | 2 لیوان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
قند | 4 قاشق غذاخوری |
وانیل | نوک یک قاشق چای خوری |
طرز تهیه وافل
مرحله اول
من آماده می کنم وافل خانگی در ابتدای کار، تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ ها کرمی و کشدار شود.
مرحله دوم
حالا شیر را به همراه کره مایع به کاسه اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید. حالا بیکینگ پودر و آرد را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
سطح سوم
وقتی بافت مایه وافل یکنواخت شد، هم زدن را متوقف کنید، سپس وافل ساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا 1 پیمانه از مخلوط را داخل دستگاه بریزید و درب آن را ببندید تا وافل پخته و طلایی شود.
مرحله چهارم
بعد از 4 دقیقه که دو طرف وافل طلایی و زیبا شد، آن را از دستگاه خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود. در آخر وافل را به دلخواه با نوتلا، عسل، بستنی یا برش های میوه سرو می کنیم. نوش جان.
5
2