آشپزی

طرز تهیه وافل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه وافل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه وافل

وافل یکی از شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که در سراسر خاورمیانه طرفداران زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه وافل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای وافل
یک تخم مرغ 2 عدد
شیر نر 1.5 فنجان
روغن مایع ½ فنجان
ارد 2 لیوان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
قند 4 قاشق غذاخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه وافل

مرحله اول

من آماده می کنم وافل خانگی در ابتدای کار، تخم مرغ ها را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ ها کرمی و کشدار شود.

مرحله دوم

حالا شیر را به همراه کره مایع به کاسه اضافه کنید و ۱ دقیقه هم بزنید. حالا بیکینگ پودر و آرد را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.

سطح سوم

وقتی بافت مایه وافل یکنواخت شد، هم زدن را متوقف کنید، سپس وافل ساز را روشن کنید تا کمی گرم شود. حالا 1 پیمانه از مخلوط را داخل دستگاه بریزید و درب آن را ببندید تا وافل پخته و طلایی شود.

مرحله چهارم

بعد از 4 دقیقه که دو طرف وافل طلایی و زیبا شد، آن را از دستگاه خارج کنید و بگذارید کاملا خنک شود. در آخر وافل را به دلخواه با نوتلا، عسل، بستنی یا برش های میوه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا