آشپزی

طرز تهیه ویفر شکلاتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه ویفر شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه ویفر شکلاتی

وافل شکلاتی یکی از شیرینی های خوشمزه و بین المللی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه ویفر شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای وافل شکلاتی
ارد 1 فنجان
شکر پودر شده ¾ فنجان
روغن مایع 1 فنجان
نمک 1 پنس
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
نان میکادو یا نان بستنی در مقادیر کافی
شکلات تلخ کافی

طرز تهیه ویفر شکلاتی

مرحله اول

من آماده می کنم ویفر شکلاتی خوشمزه ابتدا آرد را در تابه مناسبی بریزید سپس تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد بدون تغییر رنگ کاملا از بین برود.

مرحله دوم

حالا آرد را دوباره الک می کنیم و در همان ماهیتابه می گذاریم سپس پودر قند و پودر کاکائو و نمک را داخل الک می ریزیم و در تابه الک می کنیم. سپس مواد را در تابه مخلوط کرده و روغن مایع را کم کم به تابه اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله مواد آرد را با روغن مایع مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود سپس کمی تفت دهید و وقتی مخلوط شکلاتی به اندازه ای غلیظ شد که به راحتی روی نان های میکادو پخش شود، تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله چهارم

سپس می گذاریم دمای مخلوط شکلاتی کمی کاهش یابد سپس یک ورقه نان میکادو را روی سطح کار قرار می دهیم. حالا مقداری از مخلوط شکلاتی ولرم را روی نان میکادو بریزید و آن را با چاقوی پالت پخش کنید.

مرحله پنجم

حالا یک ورقه نان را روی نان قبلی قرار می دهیم و با دست کمی فشار می دهیم تا به هم بچسبند سپس این کار را به همین ترتیب تکرار می کنیم تا مواد تمام شود. توجه داشته باشید که مخلوط شکلات باید ولرم باشد.

مرحله ششم

اگر مخلوط شکلاتی خنک بود لایه ها به هم نمی چسبید و همچنین وقتی مخلوط شکلاتی داغ بود نان میکادو را خمیر می کرد. حالا یک جسم سنگین را روی ویفر قرار دهید، سپس بگذارید 2 ساعت بماند.

مرحله هفتم

پس از این مدت ویفر را با چاقوی تیز به اندازه و شکل دلخواه برش دهید سپس مقداری شکلات تلخ را روی بخار دیگ گرم کنید تا کاملا آب شود سپس شکلات آب شده را در فنجان مناسبی بریزید.

مرحله هشتم

وقتی شکلات خنک شد، ویفرها را در فنجان شکلات فرو کنید تا شکلات کاملا سطح ویفر را بپوشاند. سپس ویفرهای شکلاتی را روی توری می گذاریم تا شکلات اضافی بریزد.

مرحله نهم

بعد از سفت شدن کامل شکلات، ویفرهای شکلاتی را از روی توری جدا کرده، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر وافل شکلاتی را با چای، قهوه یا قهوه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا