آشپزی

طرز تهیه پاستا آلفرنو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاستا آلفرنو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

دستور پخت ماکارونی آلفرنو

پاستا آلفرنو یکی از غذاهای خاص و لذیذ ایتالیایی است که می توانید با مواد و دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. دستور پخت ماکارونی آلفرنو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
پاستا 400 گرم
گوشت چرخکرده 400 گرم
پیاز 2 عدد وسط
سیر 3 قرص
هویج 4 عدد
برگ بو 4 برگ
آب گوجه 1 لیتر
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
شیر نر 1 فنجان
کره 25 گرم
نمک و فلفل به مقدار کافی
جعفری کافی
مواد لازم برای سس را در آن قرار دهید
آرد سفید 5 تا 7 قاشق غذاخوری
شیر نر 1 لیتر
کره 100 گرم
نمک، فلفل و جوز هندی کافی

دستور پخت ماکارونی آلفرنو

مرحله اول

برای تهیه پاستا آلفرنو به سبک ایتالیایی ابتدا گوشت را ریز خرد می کنیم سپس در چرخ گوشت قرار می دهیم و چرخ می کنیم. سپس فلس های پیاز و سیر را جدا می کنیم و سپس می شوییم.

مرحله دوم

حالا پیاز و سیر را نگینی خرد می کنیم، سپس هویج را می شوییم و پوست آن را جدا می کنیم، سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله مقداری روغن مایع داخل تابه می ریزیم و بلافاصله پیاز را به همراه هویج و سیر به تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا مواد سبک و نرم شوند. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک برگ بو، نمک و فلفل را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و آن را می پزیم تا رنگ گوشت تغییر کند. سپس پوره گوجه فرنگی را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم و پخت را ادامه می دهیم.

مرحله پنجم

در این مرحله که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت و رنگ آن روشن شد آب گوجه فرنگی را به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و اجازه می دهیم آب گوجه کاملا کشیده شود.

مرحله ششم

حالا که آب گوجه فرنگی غلیظ شد شیر را اضافه کنید و هم بزنید سپس بگذارید جا بیفتد. بعد تهیه سس بشامل است که قابلمه مناسبی را برای آن انتخاب می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله نیمی از شیر را به همراه آرد در قابلمه می ریزیم و هم می زنیم تا آرد داخل شیر باز شود و گلوله نشود سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و به آرامی بقیه شیر را اضافه می کنیم. . به او.

مرحله هشتم

حالا کره را روی حرارت غیرمستقیم کتری گرم کنید تا ذوب شود سپس به سس بشامل اضافه کنید. سپس سس بشامل را مدام هم می زنیم تا قوام سس مانند فرنی شود.

مرحله نهم

در این مرحله ۱ دقیقه قبل از آماده شدن سس، نمک، فلفل و جوز هندی را به سس اضافه کنید و هم بزنید. سپس بعد از 1 دقیقه سس را از روی حرارت بردارید و هم بزنید تا کمی خنک شود.

مرحله دهم

حالا ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد می گذاریم سپس اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد. سپس پاستا را در آب جوش بریزید و بگذارید 10 دقیقه بجوشد.

مرحله یازدهم

در این مرحله بعد از 10 دقیقه خمیر را در آبکش ریخته و آبکشی کنید سپس اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود. سپس ماکارونی را با نیمی از مواد گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم.

مرحله دوازدهم

حالا فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. سپس کف ظرف پیرکس را با کمی کره مایع بمالید سپس مقداری سس بشامل داخل آن بریزید.

مرحله سیزدهم

در این مرحله پاستا را داخل ظرف پیرکس می ریزیم سپس مقداری از مواد گوشتی را پخش می کنیم. سپس کمی سس بشامل اضافه می کنیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا مواد تمام شود.

مرحله چهاردهم

حالا در لایه آخر روی پاستا را با سس بشامل بپوشانید سپس ظرف را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید پاستا به مدت 25 دقیقه در فر بماند تا آماده شود. پس از این مدت پاستا را از فر خارج کنید.

مرحله پانزدهم

در آخر اجازه دهید پاستا به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود سپس با پارمزان تزیین کنید. در آخر پاستا آلفرنو را با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا