طرز تهیه پاستا پنیری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پاستا با پنیر
پاستا با پنیر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود و طبق دستور العمل های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه پاستا با پنیر برای سرگرمی روز همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
پاستا | 1 بسته |
شیر نر | 1 فنجان |
قارچ | 15 عدد |
پنیر ورقه شده | 4 برگ |
پنیر پارمسان | ¼ فنجان |
ارد | 1 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه | کافی |
کره | کافی |
ریحان تازه | کافی |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | کافی |
نمک و پودر سیر | کافی |
طرز تهیه پاستا با پنیر
مرحله اول
برای تهیه ماکارونی خوشمزه با پنیر در ابتدای کار یک قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و کمی نمک به آن اضافه می کنیم سپس قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد. حالا قارچ ها را خوب بشویید.
مرحله دوم
سپس قارچ ها را خرد می کنیم و با کمی آبلیمو می گذاریم تا رنگ آنها تغییر نکند. حالا یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن به همراه روغن مایع داخل تابه اضافه کنید.
سطح سوم
وقتی کره ذوب شد، قارچ ها را به تابه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا قارچ ها دم نزنند. حالا پاستا را در قابلمه آب جوش بریزید و بگذارید پاستا در آب در حال جوش بماند تا کاملا پخته و نرم شود.
مرحله چهارم
سپس تابه ای جداگانه روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن به آن اضافه کنید سپس آرد را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. حالا شیر را کم کم به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله پنجم
وقتی گلوله های آرد باز شد و پخت، برش های پنیر را در تابه بریزید و بگذارید کاملا آب شود. حالا قابلمه را از روی حرارت برمی داریم و پاستا را در آبکش می ریزیم سپس به تابه اضافه می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله قارچ های سرخ شده را به همراه مقداری فلفل قرمز، فلفل سیاه و پودر سیر به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند. حالا پاستا را روی آتش بگذارید تا سس کاملا غلیظ شود.
مرحله هفتم
وقتی سس جذب پاستا شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و ماکارونی پنیر را در ظرف مورد نظر می ریزند. در آخر پارمزان را به همراه مقداری ریحان خرد شده روی پاستا می ریزیم و سرو می کنیم. نوش جان.