آشپزی

طرز تهیه پاستیل زنجبیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه خمیر زنجبیل

پاستیل زنجبیل یکی از شیرینی های قدیمی و سنتی ایرانی است که خواص زیادی برای سلامتی بدن دارد در ادامه آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه خمیر زنجبیل برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده خمیر زنجبیل
زنجبیل تازه 100 گرم
نشاسته رنگی ¼ فنجان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
قند ½ فنجان
اب 1 لیوان و نیم
پودر هل و پودر دارچین (اختیاری) کافی

طرز تهیه خمیر زنجبیل

مرحله اول

برای تهیه خمیر زنجبیل خوشمزه ابتدا زنجبیل را بشویید و پوست آن را جدا کنید سپس با دندانه های ریز رنده در قابلمه مناسبی رنده کنید و نصف فنجان از آن را اضافه کنید سپس روی آتش بگذارید.

مرحله دوم

حالا بگذارید زنجبیل کاملا بپزد. بعد از پختن کامل زنجبیل، آن را به همراه بقیه آب داخل مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید، سپس آن را صاف کنید تا عصاره زنجبیل صاف و یکدست شود.

سطح سوم

در این مرحله نشاسته رنگی را با کمی آب سرد در ظرف مناسبی اضافه می کنیم سپس هم می زنیم تا نشاسته حل شود. سپس در ظرفی جداگانه پودر ژلاتین را به همراه ۱ پیمانه آب سرد بریزید.

مرحله چهارم

حالا ژلاتین را روی حرارت بخار کتری می گذاریم تا آب شود. سپس عصاره زنجبیل را در قابلمه مناسبی بریزید سپس نشاسته رنگی را به همراه پودر ژلاتین حل شده در قابلمه بریزید و قابلمه را روی اجاق قرار دهید.

مرحله پنجم

حالا مخلوط مواد را 20 دقیقه روی حرارت هم می زنیم تا به قوام فرنی برسد. سپس می توانیم مقداری پودر دارچین و پودر هل را به رب اضافه کرده و هم می زنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند.

مرحله ششم

در این مرحله مخلوط پاستیل را در ظرف مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید سپس به مدت 12 ساعت در یخچال بگذارید تا سفت شود. بعد از این مدت مقداری آرد را روی سطح کار الک کنید.

مرحله هفتم

حالا خمیر زنجبیل را از قالب خارج کنید و روی سطح کار آردپاشی شده قرار دهید سپس آن را به اشکال و اندازه های دلخواه برش دهید. سپس خمیر زنجبیل را در آرد میغلتانیم تا چسبندگی آن کم شود.

مرحله هشتم

در نهایت خمیر زنجبیل را به مدت 1 یا 2 روز در فضای باز قرار می دهیم تا مات شود. در آخر این خمیر زنجبیل خوشمزه را درست کنید و اگر رب خیلی تند بود مقدار آب و ژلاتین و نشاسته را زیاد کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا