طرز تهیه پاند کیک پنیری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاند کیک پنیری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پنکیک چیزکیک
کیک پنیری پاندیر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت آن بسیار نرم و لطیف است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پنیر در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای چیزکیک |
|
ارد | 2 و ¼ فنجان |
پودر خمیرمایه | 2 قاشق چایخوری |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه | 200 گرم |
کره | 100 گرم |
قند | 1.5 فنجان |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
عصاره وانیل | 2 قاشق چایخوری |
اسانس بادام یا لیمو | ½ قاشق چایخوری |
طرز تهیه پنکیک چیزکیک
مرحله اول
مرحله دوم
در این مرحله وسط قالب را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم سپس قالب را برمی گردانیم تا آرد اضافی از قالب بریزد. حالا آرد و بکینگ پودر و نمک را در الک بریزید و 3 بار الک کنید.
سطح سوم
در مرحله بعد کره دمای اتاق را به همراه پنیر خامه ای در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. حالا شکر را به کاسه اضافه کنید.
مرحله چهارم
بعد از اضافه کردن شکر دوباره با همزن برقی با دور تند به مدت 5 دقیقه هم میزنیم تا حجم مواد دوبرابر بشه. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی با عصاره وانیل به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله پنجم
توصیه می شود بین کار چند بار کاسه را بردارید تا تخم مرغ ها به طور یکنواخت مخلوط شوند و بوی نامطبوع آن ها از بین برود. حالا اسانس لیمو را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با دور کم همزن برقی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه روی قالب بزنید.
مرحله هفتم
سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.
مرحله هشتم
اگر خمیر کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک به مدت 10 دقیقه کاملا خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید. نوش جان.
5
2