آشپزی

طرز تهیه پاند کیک پنیری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاند کیک پنیری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنکیک چیزکیک

کیک پنیری پاندیر یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت آن بسیار نرم و لطیف است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک پنیر در ادامه مطلب و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای چیزکیک
ارد 2 و ¼ فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
نمک ¼ قاشق چایخوری
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه 200 گرم
کره 100 گرم
قند 1.5 فنجان
یک تخم مرغ 4 عدد
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
اسانس بادام یا لیمو ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه پنکیک چیزکیک

مرحله اول

برای تهیه یک چیزکیک خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط سازگار شود. حالا فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله وسط قالب را با کمی روغن مایع چرب می کنیم و آرد پاشی می کنیم سپس قالب را برمی گردانیم تا آرد اضافی از قالب بریزد. حالا آرد و بکینگ پودر و نمک را در الک بریزید و 3 بار الک کنید.

سطح سوم

در مرحله بعد کره دمای اتاق را به همراه پنیر خامه ای در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. حالا شکر را به کاسه اضافه کنید.

مرحله چهارم

بعد از اضافه کردن شکر دوباره با همزن برقی با دور تند به مدت 5 دقیقه هم میزنیم تا حجم مواد دوبرابر بشه. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی با عصاره وانیل به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله پنجم

توصیه می شود بین کار چند بار کاسه را بردارید تا تخم مرغ ها به طور یکنواخت مخلوط شوند و بوی نامطبوع آن ها از بین برود. حالا اسانس لیمو را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله ششم

در این مرحله مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کنید و با دور کم همزن برقی هم بزنید تا مایه کیک یکدست شود. حالا مایه کیک را داخل قالب بریزید و چند ضربه روی قالب بزنید.

مرحله هفتم

سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و بگذارید کیک به مدت 50 دقیقه در فر بماند تا کاملا بپزد. بعد از این مدت یک خلال دندان یا سیخ چوبی را در وسط کیک فرو کنید و آن را بردارید.

مرحله هشتم

اگر خمیر کیک به خلال دندان یا سیخ چوبی نچسبد، کیک کاملاً پخته شده است. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک به مدت 10 دقیقه کاملا خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا