طرز تهیه پاچینی مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاچینی مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پاچینی با مرغ
پاچینی مرغ یکی از غذاهای بین المللی ساده و خوشمزه است که با مرغ تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پاچینی با مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
شانه مرغ | 500 گرم |
پیاز بزرگ | 1 قطعه |
فلفل | 1 قطعه |
یک تخم مرغ | 2 عدد |
ارد | کافی |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | کافی |
نمک، فلفل سیاه و قرمز | کافی |
پودر فلفل سیاه، پودر آویشن و پودر سیر | کافی |
طرز تهیه پاچینی با مرغ
مرحله اول
برای تهیه پاچینی مرغ مجلسی ابتدا گوشت شانه را از یک طرف مرغ جدا می کنیم و به ابتدا برمی گردانیم. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم، سپس آن را می شوییم و به صورت ورقه های درشت برش می دهیم.
مرحله دوم
حالا پیاز را در ظرفی بریزید سپس مقداری نمک به پیاز اضافه کنید و 10 دقیقه استراحت دهید تا آب پیاز گرفته شود. سپس زعفران پخته شده را به شانه مرغ اضافه کرده و مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله اجازه دهید شانه مرغ به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق استراحت کند. بعد نمک، فلفل، پاپریکا، فلفل قرمز و پودر سیر را به شانه مرغ اضافه می کنیم و هم می زنیم.
مرحله چهارم
حالا فلفل را بشویید، سپس دانه ها را بردارید و به صورت نوار برش دهید. سپس یک لایه پیاز را در ظرف مناسبی بچینید و نیمی از فلفل را روی پیازها قرار دهید.
مرحله پنجم
در این مرحله شانه مرغ را روی شانه مرغ می گذاریم سپس پیاز و فلفل باقی مانده را روی شانه مرغ می ریزیم و روی کاسه را سلفون می پوشانیم و می گذاریم 2 تا 3 ساعت در یخچال بماند.
مرحله ششم
حالا بعد از این مدت، شانه های مرغ طعم دار را از یخچال خارج می کنیم. سپس تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید، سپس با چنگال آن را مخلوط کنید تا بافت تخم مرغ از انعقاد خارج شود.
مرحله هفتم
در این مرحله آرد را به همراه فلفل قرمز و آویشن در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن می ریزیم تا شانه های مرغ در آن شناور شود.
مرحله هشتم
حالا شانه های مرغ را ابتدا در تخم مرغ و سپس در مخلوط آرد آغشته کنید تا شانه های مرغ کاملاً آغشته به آرد شوند. سپس شانه مرغ را دوباره در تخم مرغ آغشته کنید و سپس آن را در مخلوط آرد فرو کنید.
مرحله نهم
در آخر پاچینی مرغ را در روغن داغ می ریزیم سپس کاملا سرخ می کنیم و می گذاریم شانه مرغ کاملا بپزد. سرگرمی روز شانه ها را روی یک حوله قرار دهید تا چربی اضافی خارج شود. نوش جان.
5
2