آشپزی

طرز تهیه پاچینی مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه پاچینی با مرغ

پاچینی مرغ یکی از فست فودهای خوشمزه، دلچسب و پرطرفدار است که تهیه آن بسیار آسان است و می توانید از آن در مهمانی ها و مهمانی ها به عنوان پیش غذا یا یک صبحانه خوشمزه استفاده کنید. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه Chicken Pacini به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

عناصر مقدار مواد
شانه مرغ فقط مقدار مناسب
زعفران آب پز 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودر سیر و پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه و پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1 قطعه
آرد سفید کافی
یک تخم مرغ 1 تا 2 عدد
آرد سوخاری کافی
روغن برای سرخ کردن کافی
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین به مقدار مورد نظر
سیب زمینی سرخ کرده دارچین کافی
سس کچاپ یا گوجه فرنگی برای تزیین کافی
پودر آویشن برای تزیین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه پاچینی با مرغ

مرحله 1: مقدار مناسب زعفران را دم کنید

ابتدا مقداری زعفران را در ظرف کوچکی بریزید، مقداری آب جوش به آن اضافه کنید، اجازه دهید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران مصرفی بستگی به ذائقه و ذائقه خودتان دارد، اما هر چه بیشتر باشد، رنگ، عطر و طعم پاچینی. بیشتر و بیشتر خوب می شود

مرحله 2: گوشت را از بالای شانه مرغ جدا کنید

بعد شانه های مرغ را بشویید و خشک کنید، سپس پوست شانه ها را بردارید، از بالای شانه مرغ، با چاقوی تیز گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید و آنقدر بتراشید تا تمام گوشت از بدن جدا شود. استخوان و پهلوها روی او پایین می آیند.

مرحله سوم: گوشت شانه مرغ را فرم دهید و زعفران پخته شده را با آن مخلوط کنید

سپس شانه های مرغ را با دست شکل دهید و در قسمت پایین شانه جمع کنید، بعد از اینکه تمام شانه های مرغ را به همین ترتیب آماده کردید، در ظرفی بریزید و با زعفران آب پز غلیظ بریزید و با آنها مخلوط کنید.

مرحله 4: نمک و ادویه را به شانه های مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید

سپس شانه های مرغ را کاملا با زعفران مخلوط کنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران خورده شود، سپس مقداری نمک و ادویه که شامل پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه می شود به مقدار مناسب بر اساس ذائقه خود اضافه کنید. با آنها مخلوط کنید

مرحله 5: پیاز خرد شده را به شانه های مرغ اضافه کنید

توجه داشته باشید، می توانید مقدار ادویه ها را تغییر دهید یا از ادویه مورد علاقه خود استفاده کنید. سپس پیاز را پوست گرفته، بشویید، خلال کنید و روی شانه های مرغ قرار دهید و با آنها مخلوط کنید تا عطر و طعم پیاز پیدا شود. خودش را خورد

مرحله 6: آب لیموی تازه را روی شانه های مرغ بمالید و در یخچال بگذارید

بعد یک لیموترش تازه را شسته و از وسط نصف کرده و آب آن را بگیرید و روی شانه های مرغ بریزید و با آنها مخلوط کنید تا عطر آبلیمو به شانه مرغ برسد و آنها را خوش طعم کند و سپس غذا با مرغ شانه ها آن را در یخچال قرار دهید.

مرحله 7: شانه های مرغ را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید و آنها را مزه دار کنید

سپس شانه های مرغ را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم همه ادویه ها از مرغ گرفته شود و ظرف را کاملا طعم دار کرده و کنار بگذارید.

مرحله هشتم: تخم مرغ را داخل کاسه بریزید و با چنگال مخلوط کنید

سپس مقداری آرد سوخاری را در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید، سپس تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید تا گلوله شود و بافت کاملا یکدست شود. اگر شانه های مرغ زیاد است می توانید دو عدد تخم مرغ اضافه کنید. از مرغ استفاده کنید.

مرحله نهم: شانه های مرغ را در آرد سفید و تخم مرغ زده شده بغلتانید

بعد از اینکه مزه دار شد، شانه های مرغ را از یخچال خارج کنید، ابتدا آن ها را در آرد سفید بغلتانید تا کاملا آرد شوند، سپس شانه های مرغ را در ظرف تخم مرغ فرو کنید تا با برس تخم مرغ آغشته شوند.

مرحله 10: شانه های مرغ را در آرد سوخاری آغشته کنید

وقتی تمام قسمت های شانه مرغ با تخم مرغ آغشته شد، شانه مرغ را در آرد سوخاری آغشته کنید، شانه مرغ را کاملا در آرد سوخاری بغلتانید تا همه قسمت ها با آرد سوخاری پوشانده شود، همه شانه ها را به همین ترتیب در آرد سوخاری بپزید.

مرحله یازدهم: داخل تابه روغن بریزید و روی اجاق بگذارید

سپس شانه های مرغ را در ظرف دیگری بریزید، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، مقدار روغن باید به اندازه ای باشد که شانه های مرغ در آن فرو برود تا تمام قسمت های آنها سرخ شود. به طور مساوی .

مرحله دوازدهم: شانه های مرغ را در روغن داغ سرخ کنید

وقتی روغن داغ شد، شانه های مرغ را در روغن داغ قرار دهید تا تمام قسمت های آن خوب سرخ شود، سپس شانه های مرغ را از تابه خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید، مراقب باشید شانه های مرغ زیاد سرخ نشود، زیرا از بافت آنها خشک می شود

مرحله 13: روی شانه های مرغ را با سس کچاپ تزئین کنید

سپس مقداری از شانه های مرغ را در ظرف مناسبی بریزید، سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی را به سلیقه خود بریزید و روی آن ها را تزئین کنید، می توانید برای شانه مرغ از سیب زمینی سرخ شده نیز استفاده کنید.

مرحله چهاردهم: انواع دارچین را دور ظرف بچینید و پاچینی مرغ را سرو کنید

سپس سیب زمینی های سرخ شده را در کنار پاچینی مرغ قرار دهید، روی آن ها کمی سس گوجه فرنگی یا سس گوجه فرنگی بریزید، سپس مقداری پودر آویشن روی سیب زمینی ها بپاشید، سپس پاچینی مرغ را به عنوان یک غذای خوشمزه و پرطرفدار برای میهمانی ها و مهمانی ها با انواع دارچین سرو کنید. تزئین می کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا