طرز تهیه پاکوره آرد با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پاکوره آرد را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه آرد پاکورا
آرد پاکورا یکی از غذاهای خوشمزه هندی است که با مواد و دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه آرد پاکورا برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
آرد گندم | 1 فنجان |
آرد برنج | 1 قاشق غذاخوری |
ماست | ½ فنجان |
پیاز | 1 قطعه |
فلفل های رنگارنگ | ½ فنجان |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق چایخوری |
گشنیز تازه | 1 فنجان |
آب سرد | ⅓ لیوان |
پودر گشنیز و نمک و فلفل | کافی |
طرز تهیه آرد پاکورا
مرحله اول
من آماده می کنم آرد خوشمزه پاکورا در ابتدای کار فلفل سبز و قرمز را شسته سپس به صورت نگینی خرد می کنیم. سپس گشنیز تازه را شسته و ریز خرد می کنیم و همراه با فلفل در ظرف مناسبی می گذاریم.
مرحله دوم
حالا آرد برنج را به همراه آرد گندم در کاسه اضافه می کنیم سپس ماست را به همراه مقداری پودر تخم گشنیز و نمک و فلفل در ظرف اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. سپس آب سرد را به کاسه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله پیاز را نگینی خرد کرده و به همراه بیکینگ پودر به کاسه اضافه کنید سپس هم بزنید تا یکدست و یکدست شود. حالا اجازه دهید پاکورا به مدت 20 دقیقه در دمای اتاق بماند.
مرحله چهارم
اگر مخلوط پاکورا شل بود کمی آرد و اگر سفت بود کمی آب اضافه کنید. بعد از این مدت قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار دهید و به اندازه ای روغن اضافه کنید که پاکورا در آن شناور شود.
مرحله پنجم
سپس اجازه می دهیم روغن خوب داغ شود، سپس 1 قاشق غذاخوری از مخلوط پاکورا را در روغن می ریزیم، سپس با قاشق روغن روی آنها می زنیم تا خوب پف کنند. حالا پاکورا را به همین ترتیب سرخ می کنیم.
مرحله ششم
وقتی پاکورا سرخ شد، آن ها را روی حوله قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس پاکورا را در ظرف دلخواه خود می چینیم سپس با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان.
5
2