طرز تهیه پف پفی یلدایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پف پفی یلدایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پیراشکی شب یلدا
پفک یلدایی یکی از شیرینی های لذیذ و پرطرفدار است که درست کردنش بسیار آسان است، می توانید آن را با طعم های مختلف تهیه کرده و در مهمانی ها و مهمانی ها سرو کنید، می توانید از پفک یلدای به عنوان یک دسر شیک و جذاب نیز استفاده کنید. برای راهنمای کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پفک یلدای با ما همراه باشید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
پودر ژله قرمز (گیلاس، انار، توت فرنگی، هندوانه) | 1 بسته |
پودر ژل آلوئه ورا | 1 بسته |
پودر ژله سبز (خربزه و سیب) | 1 بسته |
آب جوش | برای هر بسته نصف فنجان |
پودر نارگیل | کافی |
طرز تهیه پیراشکی شب یلدا
مرحله 1: پودر ژله قرمز را با آب جوش مخلوط کنید
ابتدا پودر ژله قرمز را داخل کاسه بریزید. برای پودر ژله قرمز می توانید از طعم های گیلاس، توت فرنگی، انار و هندوانه استفاده کنید سپس مقداری آب جوش روی پودر ژله بریزید و هم بزنید تا پودر ژله کاملا مخلوط شود. در آب جوش
مرحله 2: مخلوط قرمز ژله شده را بپزید
در مرحله بعد کاسه ژله را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذرات پودر ژله کاملا در آب حل شود و بافتی شفاف و یکنواخت به دست آید سپس کاسه ژله را از روی حرارت غیر مستقیم بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.
مرحله 3: مخلوط ژله شده را برای مدت زمان مناسب با همزن برقی مخلوط کنید
سپس مخلوط ژله شده را با همزن برقی با دور تند هم بزنید تا کف کند و پف کند، مخلوط ژله شده را باید با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 6 تا 7 دقیقه هم بزنید تا کف کند، دقت کنید که دیگر ژله را هم نزنید. این لحظه زیرا بافت آن سفت می شود.
مرحله 4: مخلوط ژله شده را اگر سفت شد بپزید
اگر بافت مخلوط ژله سفت شد به راحتی شکل نمی گیرد و به لایه های بعدی ژله نمی چسبد پس اگر بافت مخلوط ژله سفت شد به روش بین ماری روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا نازک شود. کمی و بافت آن به غلظت مناسب برسد.
مرحله 5: پودر نارگیل را چرب کرده و در قالب بپاشید
سپس داخل ظرف پلاستیکی یا قالب مورد نظر را با کمی روغن یا کره چرب کنید تا کف و کناره های قالب کاملاً با روغن آغشته شده و چرب شود سپس مقداری پودر نارگیل داخل ظرف بپاشید تا تمام قسمت های قالب قالب با پودر نارگیل پوشانده می شود.
مرحله ششم: مخلوط کف دار را داخل قالب بریزید و در یخچال نگهداری کنید
سپس مخلوط کف دار را داخل قالب بریزید، سطح آن را با کفگیر صاف کنید، روی آن را کمی نارگیل بپاشید، سپس قالب را در یخچال بگذارید و یک ساعت استراحت دهید تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.
مرحله 7: پودر ژل آلوئه ورا را با آب جوش مخلوط کنید
در همین حین ژله پودر آلوئه ورا را در ظرفی بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و ذرات ژله در آب حل شود سپس ژله را مانند قبل روی حرارت غیر مستقیم بگذارید. کاملا شفاف و یکنواخت
مرحله 8: مخلوط ژل شده را هم بزنید و حالت کف آلود ایجاد کنید
از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. وقتی مخلوط ژله خنک شد، مخلوط را با همزن برقی به مدت 6 تا 7 دقیقه هم بزنید تا بافت ژله پف کند و کف کند.
مرحله نهم: لایه دوم فوم را داخل قالب بریزید
سپس قالب را از یخچال خارج کرده و لایه دوم را روی آن قرار داده و با کاردک سطح آن را صاف کرده و روی لایه دوم مقداری پودر نارگیل بپاشید و دوباره قالب را در یخچال بگذارید و یک ساعت بگذارید بماند و لایه دوم خود را جذب خواهد کرد.
مرحله 10: ژله سبز را با آب جوش مخلوط کنید
سپس برای درست کردن لایه سوم از پودر ژله سبز مانند خربزه یا ژله سیب استفاده کنید، ژله را در ظرفی ریخته و آب جوش را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و ذرات ژله در آب حل شود. کاملا بجوشد.
مرحله یازدهم: بین ماری از مخلوط ژله سبز
سپس ظرف مخلوط را روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا بافتی شفاف و یکنواخت به دست آید و ذرات پودر ژله کاملا در آب حل شود سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا از دمای اولیه در دمای اتاق خنک شود. و به تدریج آرام می شود
مرحله دوازدهم: مخلوط ژله را هم زده و لایه سوم را داخل قالب بریزید
سپس با همزن برقی مخلوط ژله را به مدت 6-7 دقیقه هم میزنیم تا فرم بگیرد و بافت آن کفی و پفکی شود سپس قالب را از یخچال خارج کرده لایه سوم را داخل قالب ریخته و سطح آن را صاف کرده و اضافه میکنیم. کمی پودر نارگیل روی آن بپاشید.
مرحله 13: تابه را از یخچال خارج کرده و مارشمالوها را از تابه جدا کنید
سپس قالب را در یخچال قرار دهید و دو تا سه ساعت در یخچال بگذارید تا همه لایه ها خوب جا بیفتند، منسجم شده و کاملا به هم بچسبند، بعد از این مدت قالب را از یخچال خارج کنید سپس با استفاده از یک چاقوی تیز برای جدا کردن لبه های مارشمالو از قالب.
مرحله چهاردهم: پودر نارگیل را روی مارشمالوها بریزید
سپس مارشمالوها را با دست از لبه ها به سمت داخل بکشید تا از کناره های ظرف دور شوند، سپس قالب را برعکس کنید تا مارشمالو کاملا و سالم از قالب خارج شود، سپس در ظرف دیگری قرار دهید، سپس مقداری بپاشید. پودر نارگیل روی آن و بازی
مرحله 15: مارشمالوها را به شکل و اندازه مناسب برش دهید
سپس مارشمالو ها را برگردانید و از طرف دیگر آن را با پودر نارگیل بپوشانید تا تمام قسمت های مارشمالو با پودر نارگیل آغشته شود، سپس با چاقوی تیز آن را به اندازه ها و شکل های مناسب برش دهید، سعی کنید تمام برش ها را با همان شکل انجام دهید. اندازه سپس چند برش از پفک یلدای را در ظرف مناسبی بریزید و این شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را برای پذیرایی و مهمانی با چای داغ سرو کنید.
5
2