طرز تهیه پلو حشو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پلو حشو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پلو
پلو هشو یکی از انواع غذاهای لذیذ، لذیذ و اصیل عربی است که طعمی متفاوت و متنوع دارد، این برنج مخلوط خوشمزه که به راحتی به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود، برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است، پلو هشو طرفداران زیادی برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه پودینگ برنج به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
برنج | 3 فنجان |
سینه مرغ مکعبی شده | 2 عدد |
گردو خرد شده | 6 عدد |
لپه آب پز | 1 فنجان |
کشمش | 1 فنجان |
کره | 50 گرم |
نمک | کافی |
زردچوبه و فلفل سیاه | کافی |
پودر گشنیز و آویشن | کافی |
ادویه کاری و فلفل سیاه | کافی |
پودر لیمو عمانی و پاپریکا | کافی |
پودر سیر | کافی |
برش های پسته برای تزیین | فقط مقدار مناسب |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | فقط مقدار مناسب |
طرز تهیه پلو
مرحله 1: خیساندن لپه ها در آب
ابتدا مقداری لپه در قابلمه بریزید سپس مقداری آب داخل آن بریزید، بگذارید لپه از شب تا صبح خیس بخورد تا ورم آن برطرف شود، در این صورت لپه زودتر پخته و آماده می شود، حبوبات را چند ساعت قبل از پخت خیس کنید. آنها را در آب برای از بین بردن تورم آنها.
مرحله 2: برنج را در آب و نمک خیس کنید
در مرحله بعد برنج مرغوب را تمیز کرده و شسته سپس در قابلمه بریزید و روی برنج آب بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید و هم بزنید تا نمک با آب مخلوط شود سپس قابلمه را کنار بگذارید تا برنج چند ساعت بپزید خوب و آماده خیس کنید.
مرحله 3: لپه را در آب بپزید
سپس در حین پخت لپه ها را در قابلمه بریزید سپس مقداری آب به آن اضافه کنید، قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا لپه پخته شود و بافت نرم شود، مواظب باشید لپه ها زیاد نپزد چون بافت و ظاهر تخریب خواهد شد. ویران خواهد شد .
مرحله چهارم: جوشاندن زعفران
سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید زعفران دم بکشد و غلیظ شود، مقدار زعفران بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد و هر چه بیشتر باشد غذا لذیذتر می شود. رنگارنگ تر می شود
مرحله 5: مرغ را خرد کرده و پیاز را خرد کنید
سینه مرغ را به اندازه دلخواه به صورت مکعبی برش می دهیم و در ظرفی می ریزیم و پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و خلال می کنیم و نازک می کنیم و در تابه ای روغن می ریزیم و روی اجاق می گذاریم.
مرحله ششم: برش های پیاز و مرغ را در روغن سرخ کنید
وقتی روغن داغ شد پیازها را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس کمی آب روی پیازها بریزید تا نرم شوند سپس مرغ های خرد شده را در تابه بریزید و با حرارت دیده تفت دهید. پیازها تا زمانی که همه آنها از طریق قسمت هایی از برش های مرغ پخته شوند
مرحله هفتم: لپه و کشمش پخته شده را به مواد اضافه کنید
سپس لپه های پخته شده را داخل ماهیتابه بریزید و با مرغ و پیاز تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند، سپس کشمش هایی که از قبل تمیز کرده اید را در تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید و سپس همه مواد را با هم مخلوط کنید. مقدار کشمش به سلیقه شما.
مرحله هشتم: گردوی خرد شده را به مواد اضافه کنید
حالا مقداری گردوی خرد شده را روی مواد بریزید، کمی تفت دهید تا بوی خامی آنها از بین برود، گردوها باید کمی روغن اضافه کنند تا عطر و طعم آنها با بقیه مواد مخلوط شود، گردوها را به قطعات کوچک خرد کنید. دست به سلیقه خود آن را زیر دندان خود احساس کنید.
مرحله نهم: ادویه ها را به مواد اضافه کنید
سپس ادویه هایی که شامل نمک، فلفل، پودر گشنیز، آویشن، ادویه کاری زردچوبه، لیمو عمانی، فلفل قرمز و پودر سیر است را به مقدار دلخواه به مواد اضافه کنید، کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها در مواد پخش شود و آن را بخورید مواد را مخلوط کنید.
مرحله دهم: زعفران پخته شده غلیظ را به مواد اضافه کنید
با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید ادویه ها را کم و بیش اضافه کنید یا از ادویه دلخواهتان استفاده کنید و داخل مواد بریزید و کمی تفت دهید تا عطر آن در مواد پخش شود سپس مقداری زعفران آب پز غلیظ روی مواد بریزید.
مرحله یازدهم: مواد را با هم مخلوط کرده و مخلوط را از روی حرارت بردارید
در مرحله بعد همه مواد را با هم مخلوط می کنیم تا رنگ زعفران در مواد مشخص شود و عطر و طعم آن به خورد مخلوط مواد برود سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود. مخلوط اولیه مواد را کم کنید.
مرحله دوازدهم: برنج را داخل قابلمه بریزید و نمک و روغن را به آن اضافه کنید
در این مدت یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید، روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس برنجی را که از شب قبل خیس کردید در قابلمه بریزید و کمی نمک و کمی روغن اضافه کنید و به همراه آن بگذارید تا بجوشد. با آب
مرحله 13: برنج را بپزید و آبکش کنید
وقتی برنج حدود 6-7 دقیقه پخت و بافت کمی نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس برنج را آبکش کنید، اجازه دهید آب اضافی آن گرفته شود، در همین حین در ظرف دیگری کمی روغن بریزید و کف آن را با قلم مو بریزید. از تابه
مرحله چهاردهم: ته قابلمه را درست کنید و برنج را داخل قابلمه بریزید
برای ته قابلمه، تکه های نان برش خورده را در قابلمه قرار دهید تا نان کاملا کف قابلمه را بپوشاند، سپس یک لایه برنج حدود 1/3 آن را روی نان بریزید، برنج را طوری پخش کنید. که برنج کف قابلمه را کاملا بپوشاند.
مرحله 15: برنج و مواد قیمه را لایه به لایه داخل قابلمه بریزید
سپس مقداری از فیلینگ را روی برنج بریزید و با قاشق پهن کنید سپس یک لایه دیگر برنج سفید بگذارید و روی آن مقداری از فیلینگ را ادامه دهید تا برنج تمام شود آخرین لایه برنج سفید را بریزید. سپس سطح برنج را با قاشق صاف صاف کنید.
مرحله شانزدهم: کره و زعفران پخته شده را به برنج اضافه کنید
سپس مقداری روغن روی برنج میزنیم تا روغن کمکم از روی حرارت آب شود و داخل برنج و سایر مواد برود، سپس مقداری زعفران پخته غلیظ روی برنج بریزید، آن را پهن کنید، سپس در قابلمه را ببندید، بگذارید بپزد. برنج و مواد دیگر اجازه دهید حدود یک ساعت بجوشد.
مرحله هفدهم: فیلینگ برنج را در ظرف مناسبی برای سرو بریزید و روی آن را تزئین کنید
بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید، کنار بگذارید، سپس فیل پیلو را در ظرف مناسبی بریزید، خلال پسته، چند برگ نعنا، ریحان و شوید تازه را روی برنج بگذارید و سطح آن را به دلخواه تزئین کنید. برای تزیین فیلینگ پیلو مطابق سلیقه خود عمل کنید سپس هاشو پالو را به عنوان پالو مخلوط خوشمزه و پرطرفدار برای پذیرایی و مهمانی با سالاد، ترشی، زیتون، دارچین و تزیینات سرو کنید.
5
1