آشپزی

طرز تهیه پلو شوشتری با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پلو شوشتری را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شوشتری پلو

گاوآهن شوشتری یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است که در دستورهای مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه شوشتری پلو برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
برنج 4 لیوان
فیله مرغ 500 گرم
لوبیا چشم بلبلی 1 فنجان
رازیانه خشک 1 فنجان
پیاز 1 قطعه بزرگ
زعفران آب پز کافی
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه کافی

طرز تهیه شوشتری پلو

مرحله اول

من آماده می کنم برنج شوشتری خوشمزه در ابتدای کار لوبیا بلبلی را شسته و در ظرف مناسبی می ریزیم و به اندازه ای آب اضافه می کنیم که با یک انگشت روی لوبیاها را بپوشاند سپس اجازه می دهیم 4 ساعت در آب بماند.

مرحله دوم

برای جلوگیری بهتر از تورم دانه ها، در این مدت چندین بار آب ظرف را عوض می کنیم. بعد از این مدت حبوبات را آبکش می کنیم و در قابلمه آب می ریزیم سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم.

سطح سوم

حالا اجازه دهید لوبیا به مدت 2 ساعت در آب جوش بماند تا کاملا بپزد. سپس برنج را بشویید و با 1 قاشق چایخوری نمک در ظرفی بریزید، سپس برنج را به مدت 2 ساعت خیس کنید.

مرحله چهارم

بعد از این مدت قابلمه را از روی حرارت بردارید و حبوبات را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز را ریز خرد می کنیم و تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس کمی روغن مایع اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک و شفاف شود سپس مرغ را به مکعب های مساوی برش دهید و به تابه اضافه کنید. سپس فیله مرغ را تفت می دهیم تا رنگ گوشت مرغ تغییر کند.

مرحله ششم

بعد از سفید شدن گوشت مرغ، کمی نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و زعفران دم کرده به تابه اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا بوی خامی ادویه ها خارج شود. سپس در قابلمه را می بندیم تا فیله های مرغ کاملا بپزند.

مرحله هفتم

حالا رازیانه خشک را بشویید و همراه با حبوبات پخته شده به تابه اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند و پس از 2 دقیقه تفت دادن، تابه را از روی حرارت بردارید. سپس ظرف مناسبی را تا نیمه از آب پر می کنیم.

مرحله هشتم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب به نقطه جوش برسد سپس برنج را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن کامل شود.

مرحله نهم

بعد از این مدت یک دانه برنج را با دو انگشت خرد می کنیم، وقتی اطراف دانه برنج نرم شد و هسته آن کمی سفت شد، قابلمه را از روی حرارت برمی داریم سپس برنج را آبکشی می کنیم. حالا در یک تابه مقداری روغن مایع بریزید.

مرحله دهم

سپس مقداری زعفران آب پز شده را داخل قابلمه می ریزیم و ته دیگ مورد نظر را در قابلمه تنظیم می کنیم. حالا یک لایه برنج آبکش شده را در قابلمه بریزید سپس مقداری از مواد میانی را روی برنج بمالید و به همین ترتیب ادامه دهید.

مرحله یازدهم

وقتی مواد آماده شد مقداری زعفران آب پز شده را روی برنج بریزید و دستگاه را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس درب قابلمه را با درب ببندید و روی قابلمه قرار دهید. سپس قابلمه را روی شعله قرار می دهیم تا پخش شود.

مرحله دوازدهم

بعد از 45 دقیقه پلو را هم زده سپس در ظرف مورد نظر بریزید و با سالاد شیرازی سرو کنید. نوش جان. این نوع پلو را می توانید بسته به ذائقه خود با 400 تا 500 گرم گوشت چرخ کرده درست کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا