آشپزی

طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ

برنج مخلوط با مرغ یکی از غذاهای خوش طعم و لذیذ است که تهیه آن بسیار آسان است، این غذای ساده و شیک برای سرو مناسب است و می توانید آن را به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه کنید، این غذای خوشمزه طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
برنج 3 فنجان
سینه مرغ نصف عدد
قارچ 5 تکه
بادمجان 1 قطعه
گشنیز خرد شده 3 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
فلفل نصف قاشق چایخوری
زعفران آب پز 3 قاشق غذاخوری
کره کافی
زرشک کبابی برای تزیین کافی
برش های پسته برای تزیین کافی

طرز تهیه پلو مخلوط با مرغ

مرحله 1: سینه مرغ و پیاز را خرد کنید

ابتدا سینه مرغ را مکعبی خرد کرده و کنار بگذارید، سپس پیاز را پوست گرفته، بشویید و به شکل نگینی خرد کنید، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ است .

مرحله دوم: پیازها را سرخ کرده و مرغ ها را سرخ کنید

پیاز را در تابه ریخته و با روغن داغ تفت می دهیم تا سبک و شفاف شود سپس مرغ های خرد شده را به تابه اضافه می کنیم، مرغ ها را تفت می دهیم تا همه قسمت های آنها قرمز و طلایی شود، مرغ ها را با حرارت زیاد تفت می دهیم تا نشت نکنید

مرحله 3: قارچ ها و ادویه ها را اضافه کرده و تفت دهید

سپس قارچ ها را که از قبل شسته اید و ضایعات را برداشته اید حلقه حلقه کنید سپس به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید سپس قارچ ها را با حرارت زیاد تفت دهید تا آب نریزند سپس کمی نمک و فلفل اضافه کنید. به مواد و سرخ کنید.

مرحله چهارم: زعفران پخته شده را اضافه کنید

وقتی عطر ادویه ها داخل مواد شد، زعفران غلیظی را که قبلا آماده کردید روی مواد بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا عطر و رنگ و طعم زعفران به خورد مواد برود سپس قابلمه را از قابلمه خارج کنید. گرم کنید و کنار بگذارید. .

مرحله 5: برنج را بجوشانید

سپس در قابلمه ای مقداری آب بریزید، روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند، سپس مقداری برنج را که از قبل با آب و نمک خیس کرده اید در قابلمه بریزید، اجازه دهید برنج و آب به مدت 5 تا 6 دقیقه بجوشد. جوشیدن

مرحله ششم: برنج را آبکش کرده و زعفران را بپزید

بعد از اینکه بافت برنج کمی نرم شد، برنج را آبکش کنید، سپس آن را کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب روی آن بجوشانید و بگذارید خوب بجوشد و غلیظ شود.

مرحله 7: سیب زمینی ها را در کف ظرف قرار دهید

سپس کف قابلمه ای روغن بریزید و کف قابلمه را کمی نمک بپاشید و مقداری زعفران آب شده را داخل قابلمه بریزید سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید و حلقه ای برش دهید و سیب زمینی ها را به صورت حلقه ای برش دهید و ته قابلمه را بچینید. قابلمه را طوری که کف آن را کاملا بپوشاند.

مرحله هشتم: برنج و گوشت را در قابلمه بریزید

سپس یک لایه برنج آبکش شده ته قابلمه را روی سیب زمینی ها بریزید سپس مقداری از مواد گوشتی را روی آن بریزید سپس مقداری گشنیز را که شسته و خشک کرده اید ریز خرد کنید سپس مقداری از آن را روی مواد گوشتی بریزید. و پخش کنید.بسازید.

مرحله نهم: روی آخرین لایه برنج کره بمالید

سپس یک لایه دیگر از برنج را روی مواد گوشتی ریخته، دوباره پهن کنید، یک لایه دیگر از مواد را روی برنج بریزید، مقداری گشنیز خرد شده را به مواد اضافه کنید، سپس لایه آخر برنج را بریزید و کمی روغن روی آن بگذارید تا کم کم مایع میشه برنج بخور

مرحله 10: برنج را بجوشانید و بادمجان را بشویید و برش دهید

سپس مقداری زعفران آب پز شده را روی برنج بریزید، در قابلمه را ببندید، بگذارید یک ساعت با حرارت ملایم بجوشد، در حالی که برنج در حال جوشیدن است، می توانید بادمجان ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید.

مرحله 11: بادمجان ها را در آب نمک قرار دهید

سپس بادمجان ها را در ظرف آب نمک بریزید تا تلخی آنها گرفته شود و بعد از گذشت حدود نیم ساعت بادمجان ها را آبکشی کنید و بگذارید خشک شوند سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله دوازدهم: بادمجان ها را سرخ کنید

سپس بادمجان ها را در روغن داغ سرخ کنید، وقتی یک طرف آن سرخ شد، بادمجان ها را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شوند، وقتی همه دور بادمجان ها را سرخ کردید، آن ها را از ماهیتابه خارج کنید، سپس در ظرف دیگری قرار دهید تا حرارت کمتر شود.

مرحله 13: زرشک ها را در تابه تفت دهید

در تابه کوچکی کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس مقداری زرشک در تابه بریزید و زرشک را تفت دهید، اگر می خواهید طعم زرشک را بچشید در تابه مقداری شکر بریزید و با زرشک تفت دهید.

مرحله چهاردهم: برنج را داخل بشقاب بریزید و تزیین کنید

بعد از اینکه برنج پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید، سپس برنج را در ظرف مناسبی بریزید، سپس مقداری شاه توت و خلال پسته را روی برنج بریزید و روی آن را تزئین کنید، سپس بادمجان های سرخ شده را به دلخواه روی برنج بچینید. انتخاب رویه بادمجان ها در آخر پلو مخلوط با مرغ را به عنوان یک غذای خوشمزه پذیرایی با ترشی، سالاد، دارچین و تزیینات سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا