طرز تهیه پنکیک +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پنکیک
پنکیک یکی از کیک های بین المللی کوچک و خوشمزه است که معمولا برای صبحانه سرو می شود. برای مشاهده این آموزش کیک، نکته زیر را دنبال کنید.
همچنین ببینید: طرز تهیه پنکیک موزی خوشمزه برای صبحانه
مواد لازم برای پنکیک | |
ارد | 1.5 فنجان |
کره | 70 گرم |
یک تخم مرغ | 3 عدد |
قند | ½ فنجان |
کرم رنگ | 1 قاشق غذاخوری |
پودر خمیرمایه | 1 قاشق غذاخوری |
شیر نر | دو سوم فنجان |
نشاسته ذرت | ½ فنجان |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه پنکیک برای صبحانه
مرحله اول
برای تهیه پنکیک ساده برای صبحانه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید سپس سفیده را خوب بزنید سپس 2 قاشق غذاخوری شکر را به سفیده اضافه کنید و هم بزنید تا سفیده سفت شود سپس در یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
حالا زرده ها را با وانیل و شکر باقی مانده با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس کره دمای اتاق را اضافه کنید و پس از ترکیب شدن مواد، شیر ولرم را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سطح سوم
در این مرحله خامه صبحانه را اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید تا یکدست شود. حالا آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم و بعد کم کم اضافه می کنیم و مواد را در یک جهت هم می زنیم تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
سفیده تخم مرغ را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود. حالا یک تابه نچسب روی اجاق می گذاریم و با قاشق مواد را داخل تابه می ریزیم تا پنکیک ها بپزند. نیازی به چرب کردن ماهیتابه نیست.
مرحله پنجم
بعد از اینکه حباب هایی روی پنکیک ها ظاهر شد، آنها را باز می کنیم تا طرف دیگر آنها طلایی شود. بهتر است بعد از هر بار ریختن مواد داخل تابه، ظرف را با دستمال کاغذی تمیز کنید. در آخر پنکیک ها را با اشل، نوتلا یا مربا سرو می کنیم.