آشپزی

طرز تهیه پنکیک ردولوت با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پنکیک ردولوت را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنکیک نازک

پنکیک ردولوت یکی از انواع پنکیک های خوش طعم و لذیذ است که با رنگ قرمز و طعم عالی خود طرفداران بسیاری را به خود جلب کرده است و بسیار راحت و سریع تهیه و آماده می شود.پنکک ردولوت بافت نرم و سبکی دارد و مرحله به مرحله چگونه برای تهیه پنکیک Redolut در زیر و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر
ارد 1 فنجان
پودر خمیرمایه نصف قاشق چایخوری
قند 2 تا 3 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
وانیل نصف قاشق چایخوری
روغن مایع 1/3 فنجان
شیر یا آب نصف فنجان
مواد لازم برای پنکیک کم شده
پودر کیک Redolut 1 فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
روغن مایع 1/3 فنجان
اب نصف فنجان
روغن مایع کافی

دستور تهیه پنکیک معطر

مرحله اول

ابتدا برای تهیه خمیر پنکیک ساده اگر پودر کیک ندارید مقداری آرد را در ظرفی الک کنید تا سبک و یکدست شود سپس مقداری بیکینگ پودر اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله دوم

سپس مقداری شکر به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید، مقدار شکر بستگی به ذائقه و ذائقه شما دارد، سپس مخلوط آرد را کنار بگذارید، سپس تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.

سطح سوم

سپس وانیل را به تخم مرغ ها اضافه کنید و هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی تخم مرغ ها از بین برود سپس کمی کره مایع روی تخم مرغ ها بریزید و هم بزنید تا بافت مخلوط یکدست شود سپس کمی شیر اضافه کنید تا به دست آید. دمای جو برای اضافه کردن مواد.

مرحله چهارم

اگر شیر ندارید می توانید به جای آن از آب استفاده کنید سپس مخلوط آرد و شکر را روی تخم مرغ ها بریزید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند و خمیر یکدست و یکدستی به دست آید.برای پنکیک های نازک از پودر کیک نازک استفاده کنید.

مرحله پنجم

برای تهیه پنکیک ردولوت مقداری پودر کیک ردولوت را در ظرفی بریزید و سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ منعقد و کاملا مخلوط شود سپس کره مایع را روی مواد بریزید.

مرحله ششم

سپس با هم مخلوط کنید سپس آب را اضافه کرده و با مواد داخل ظرف مخلوط کنید سپس همه مواد را به مدت یک دقیقه با همزن برقی هم بزنید تا کاملا مخلوط شده و بافت صاف و یکدستی به دست آید سپس مواد را در قیف های پلاستیکی بریزید.

مرحله هفتم

در صورت در دسترس نبودن قیف می توانید از قالب های خالی سس پلاستیکی استفاده کنید و مواد را داخل آن بریزید و از آنها به عنوان قیف استفاده کنید سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود و نیازی به روغن نباشد.

مرحله هشتم

اگر تابه نچسب بود داخل آن کمی روغن بریزید و تمام قسمت های آن را بپوشانید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و وقتی تابه داغ شد مواد را با قیف به صورت دایره خیلی کوچک داخل تابه بریزید و بگذارید. پنکیک کوچک بپزید.

مرحله نهم

وقتی پنکیک ها شروع به حباب زدن کردند با احتیاط آن ها را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته و سرخ شود سپس پنکیک ها را از روی حرارت بردارید و در ظرف دیگری قرار دهید و اجازه دهید در دمای محیط کمی خنک شوند.

مرحله دهم

سپس روی مینی پنکیک ها مقداری عسل یا شکلات صبحانه بریزید و پخش کنید، سپس با مقداری پودر پسته، پودر نارگیل، گردو، فندق، خلال بادام، چیپس شکلات و برش های موز، توت فرنگی و انبه تزیین کنید. سرگرمی روز پنکیک رقیق شده را در ظرف مناسبی بریزید و این صبحانه خوشمزه و آسان را با چای سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا