آشپزی

طرز تهیه پنکیک شکلاتی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه پنکیک شکلاتی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه پنکیک چیپسی شکلاتی

پنکیک شکلاتی یکی از محبوب ترین انواع صبحانه در جهان است که معمولا با صبحانه شکلاتی یا نوتلا سرو می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پنکیک چیپسی شکلاتی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای پنکیک شکلاتی
ارد 1 فنجان
پودر خمیرمایه 2 قاشق چایخوری
نمک ⅛ قاشق چایخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
قند 3 قاشق غذاخوری
کره 40 گرم
شیر نر 1 فنجان

طرز تهیه پنکیک چیپسی شکلاتی

مرحله اول

من آماده می کنم پنکیک شکلاتی ساده در ابتدای کار 30 دقیقه قبل همه مواد خنک شده را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط سازگار شوند.

مرحله دوم

در این مرحله بعد از این مدت تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل در ظرف مناسبی بریزید سپس با سرعت بالا روی همزن برقی به مدت 7 دقیقه هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ سفید و کشدار شود.

سطح سوم

حالا کره را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم کنید تا کاملا ذوب شود. سپس کره ذوب شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه با همزن برقی هم بزنید.

مرحله چهارم

در این مرحله شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. سپس آرد را به همراه بیکینگ پودر و کاکائو در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

حالا مخلوط آرد را داخل الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس مخلوط تخم مرغ را در 3 مرحله به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و مایه پنکیک را از یک طرف به مدت 20 ثانیه با همزن برقی با دور کم مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود. .

مرحله ششم

مراقب باشید خمیر پنکیک را زیاد مخلوط نکنید زیرا بکینگ پودر غیرفعال می شود و پنکیک بلند نمی شود. سپس روی کاسه را با مایه پنکیک سلفون می پوشانیم و در دمای محیط قرار می دهیم.

مرحله هفتم

در این مرحله اجازه دهید خمیر پنکیک به مدت 30 دقیقه استراحت کند. سپس بعد از این مدت یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و بعد داخل تابه را با کمی روغن مایع آغشته می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله یک لیوان خمیر پنکیک شکلاتی را داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم حباب های کوچکی روی پنکیک ایجاد شود، سپس پنکیک را برگردانده و اجازه می دهیم طرف دیگر کاملا بپزد.

مرحله نهم

در آخر به همین ترتیب پنکیک درست می کنیم تا خمیر پنکیک تمام شود. سپس پنکیک ها را روی هم در ظرف دلخواه می چینیم سپس با سس شکلات و برش های میوه سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا